Deneyim etkisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Deneyim etkisi
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli göreve geldiğinden bu yana başarılı işlere imza atıyor.

Sütiş Eskişehir
Deneyimli antrenör göreve geldiğinden bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen Es Es, art arda aldığı 2 galibiyetle de şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Galibiyetle tanıştırdı

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor’da Mustafa Denizli etkisi devam ediyor. Ligin 21’inci haftasında takımın başına geçen deneyimli antrenör geride kalan 6 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. Denizli, Es Es’in galibiyet hasretine 6 hafta sonra Göztepe galibiyetiyle son verirken son alınan Bandırma galibiyetiyle takımını yeniden şampiyonluk yarışına soktu.

Savunmanın ilacı oldu

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin takımdaki olumlu yönleri bunlarla kısıtlı kalmadı. Kurt hoca gelir gelmez takım  savunmasındaki hataları bitirmeyi tercih etti. Nitekim Denizli’yle birlikte 6 maça çıkan Eskişehirspor bu maçlarda kalesinde sadece iki gol gördü. Sezon başından bu yana kanayan yara savunma hatalarını minimuma indiren Denizli en büyük katkıyı bu şekilde verdi.

Tekrar yarıştayız

Art arda alınan iki galibiyetle rakiplerinin tekrar ensesine yapışan Eskişehirspor kalan 8 haftada kayıp yaşamadan şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Türk futbolunda yaptığı puan hesaplarıyla adından sıkça söz ettiren usta isim Mustafa Denizli takımını mutlu sona ulaştırmak için yine geniş çaplı hesaplamalar içine girdi. Siyah Kırmızılı ekibin öncelikle hedefi bu hafta oynayacağı Adana Demir maçından 3 puan almak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi