Denizli: Herkes rahat olsun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizli: Herkes rahat olsun
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli camiaya seslendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şuan ki tablonun kötü olmadığını söyleyen Denizli, “Herkes rahat olsun. Bu takımı hedefine ulaştıracağız” dedi.

Her maç zor
“Bu ligde zor olmayan herhangi bir maç yok.  Her maç zor olacak. İlk ikiyi yakalamak isteyen 5 takım var. Bunlardan bir tanesi de biziz. Bu tablo bizi yaklaşık 30’ncu haftaya getirir. Biz Eskişehir olarak bu tablonun içinde neler yapabiliriz, kendi içimizde değerlendiriyoruz. Rakiplerimiz neler yapabilir onlara da bakıyoruz.”

Taraftarımız yanımızda olsun
“Taraftarımızın hem içerde hem dışarda oynayacağımız maçlarda son derece sağduyulu hareket etmesi lazım. Bize ilerde yansıyacak olumsuz bir davranış biçimi olabilir. Bu maçlarda tahrik olabiliyor. Bizim taraftarımızın tahriklere asla kapılmaması lazım. Büyük taraftar avantajını kaybetmememiz lazım.”

Her şey gerçekleştireceğiz
“Sene sonunda düşündüğümüz her şeyi gerçekleştireceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Takım her geçen hafta çok olumlu olmasa da artılar koyarak ilerliyor. Her geçen hafta bunu geliştirip üzerine bir şeyler koyacağız. Kısacası taraftarımıza şunu söylemek istiyorum sizin aracılığınızla rahat olsunlar.” 

Yeter ki birlik olalım
“Önümüzdeki 12 haftada 8 ya da 9 puan kayıp olabilir. Bu kayıptan sonrada hedefe de ulaşırız. Kaybetmek mi lazım tabi ki hayır ama böyle bir kayıpta kimse olumsuzluğu mutsuzluğu yaşamasın, bu hedefe yılsonunda ulaşacağız. İster ekonomik güçlükler olsun, ister bu günkü tabloda 5’nci olmamız önemli problem olmayacaktır. Yeter ki birlik olalım.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi