Dersimiz savunma olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dersimiz savunma olacak
A
a

TFF 1. Lig’de kupa arasıyla birlikte 3 gün izne çıkan Es Es bugün Manisaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı ekip hafta boyunca savunma zafiyetleri üzerinde eksiklerini kapatacak. 

Büyük açıklar vermiştik
Oynadığı son 3 karşılaşmada iki karşılaşma galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan Eskişehirspor bu karşılaşmalarda savunmada büyük açıklar verdi. Özellikle savunma çizgisi konusunda sıkıntı yaşayan ve rakipler karşısında ciddi tehlikeler atlatan Es Es bunun cezasını Şanlıurfa karşısında çekti. Savunma hatası yüzünden 2 puan kaptıran Şimşekler bu hatasını bitirmeye çalışacak. 

Taktik değişebilir
Şanlıurfa karşılaşmasının ardından 3 günlük izne çıkan Siyah Kırmızılı ekip bugün Manisaspor hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Alpay Özalan hafta boyunca savunma hattında yaşanan sıkıntıları gidermeye çalışacak. Özalan’ın savunma bölgesindeki oyuncularla birebir ilgileneceği öğrenildi. Ayrıca genç teknik adamın başına büyük işler açan ofsayt taktiğini de değiştirmesi bekleniyor.

Hazırlıklar başlıyor
TFF 1. Lig’de verilen kupa arası nedeniyle 3 gün izne çıkan Eskişehirspor’da bugün izin sona eriyor. Siyah Kırmızılı ekip bugün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışmalarına başlayacak. Teknik Direktör Alpay Özalan önderliğinde çalışmalarını yapacak olan Es Es, Pazar günü ise izinli olacak. Şimşekler 6 Şubat Pazartesi günü tekrar bir araya gelerek Manisaspor’a hazırlanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi