Dev adamlar 82-71 geçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dev adamlar 82-71 geçti
A
a

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası çeyrek final maçında  Afyon Belediyespor karşısına çıkan Nesine.Com eskişehir Basket, oyuna Yunusemre Sonsırma, Efekan Coşar, Sean Marshall, Cemal Nalga ve Josh Duncan’dan oluşan ideal beşlisi ile başladı.

Sütiş Eskişehir
Nesine.com Eskişehir Basket Federasyon Kupası çeyrek final maçında Afyon Belediyesi ile karşılaştı. Maçtan sona öne götürdüğü maçı.

Temkinli başladılar

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası çeyrek final maçında  Afyon Belediyespor karşısına çıkan Nesine.Com eskişehir Basket, oyuna Yunusemre Sonsırma, Efekan Coşar, Sean Marshall, Cemal Nalga ve Josh Duncan’dan oluşan ideal beşlisi ile başladı. İki ekibinde temkinli olduğu ilk periyotta ekipler birbirlerine karşı üstünlük kuramadı.  

Çekişme yaşandı

Buna rağmen Duncan ve Marshall’ın oyunun sonlarındaki sayılarıyla temsilcimiz ilk periyotu 25-19 önde bitirdi. İkinci periyota hızlı başlayan Dev Adamlar bu bölümde oyuna ağırlığını koymaya başladı. Yunusemre Sonsırma ve Cemal Nalga alışılmış performansını ortaya koyunca oyunun üstünlüğü Potanın Şimşekleri’ne geçti.

İlk yarıyı önde kapattık

Ancak  Afyon Belediye Miha Zupan ve İbrahim Yıldırım gibi skorer oyuncularıyla  temsilcimize karşılık vermeye başladı. Temsilcimiz ikinci çeyreğin son saniyelerinde çaldığı toplarla skor buldu. Dengeli geçen bu bölümü Afyon ekibi kıl payı 20-19 kazansa da ilk yarıyı Dev Adamlar 44-39’luk skorla galip bitirdi.       

Yarı final
Karşılaşmanın ikinci yarısına 5 sayılık avantajla giren Nesine.com Eskişehirspor Basket 3. periyotta bu beş sayılık farkı korumayı başardı. 3. çeyrek her iki takımın kıran kıran mücadelesine sahne olurken bu periyot 21-21’lik üstünlükle tamamlandı.  Son çeyreğe 65-60 önde giren Nesine.com Eskişehir Basket son periyotta oyun disiplini korurken rakip Afyon Belediye oyundan düştü. Son çeyrekte rakibini 17-11 yenen Nesine.com Eskişehir Basket karşılaşmadan 82-71 önde ayrılarak adını yarı finale yazdırdı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi