Dev adamlar zafere inanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dev adamlar zafere inanıyor
A
a

Yarın Sakarya BŞB ile karşılaşacak olan Nesine.com Eskişehir Basket galibiyete inanıyor. Siyah Kırmızılı ekip düzenlediği basın toplantısında galibiyet sözü verdi.

Sütiş Eskişehir
Galibiyet sözü
SÖR Otel’de düzenlenen basın toplantısına Basın Sözcüsü Yavuz Tuna, Koç Brad Greenberg, Takım Menajeri Gürol Karamahmut, oyuncular Özgün Önver, Sean Marshall ve Yunus Emre Sonsırma katıldı. Toplantıda öncelikle söz alan Basın Sözcüsü Tuna, “Çok iyi karakterli bir takımımız var. Teknik kadromuz aynı şekilde. Sinan Özeçoğlu başkanımız başkanlığında başarıya inanıyoruz” dedi.

Eskişehir’i bekliyoruz
Sakarya maçında taraftara çağrıda bulunan Tuna, “Bizim arkamızdaki en büyük gücümüz, arkamızdaki en önemli yapı aslında taraftarımız. Biz bu gücü hafta sonu en iyi şekilde sahada göstermek istiyoruz. Takımımızla yönetimimizle spor basınımızla ve tabii ki en önemlisi taraftarımızla. Tüm Eskişehir’i cumartesi günü salonda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İyi işler yürütüyoruz
Nesine.com Eskişehir Basket’in koçu Brad Greenberg ise sözlerine Eskişehirspor’a cumartesi günü başarılar dileyerek başladı. Koç Greenberg, “Eskişehirspor’a bu hafta sonundaki maçında başarılar diliyorum. İki kulvarda da önemli bir şey yürütüyoruz. Ümit ediyorum ki bu cumartesi günü her şey istediğimiz gibi olacak. Çok önemli bir maç bizim için. Bütün oyuncularımız gayet iyi durumdalar” dedi.

İyi bir takım göstereceğiz
Şehrin kenetlendiğini söyleyen Greenberg, “Şehir kenetlenmiş durumda. Herkes bize destek oluyor. Önemli olan biz ciddi bir şekilde sahaya çıkıp iyi bir takım göstereceğiz. Şehir olarak bizim gurur duyacağımız bir takıma sahip olduğumuzu bu maçta göstereceğiz. Cumartesi üniversite başta olmak üzere tüm taraftarlarımızı oraya bekliyoruz çünkü bizim için gerçekten motive edici bizi harekete geçirici bir süreç” ifadelerine yer verdi.

Değişikliği sevmiyorum
Koç Greenberg transferler ile ilgili  “Biz tabi ki takımımıza oyuncularımıza çok güveniyoruz. Böyle hayali transferlerle yada olmayacak transferlerle kafamızda bir şey üretmek yerine elimizdeki iyi oyuncularla en iyiyi başarmaya çalışıyoruz. Ben soyunma odasındaki 13 oyuncuma bakarım. Elimdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmek önemlidir. Çok değişikliği sevmiyorum” dedi.

Öneminin farkındayız
Kaptan Özgün Önver, ise şu ifadelere yer verdi; “Sakarya maçı için hazırlanıyoruz. Arada ufak bir kazamız oldu Bandırma gibi. Ben arkadaşlarımla da konuştum. Bandırma maçındaki kazayı ileriye konsantre olmakta buldum. Koçumuzla çok iyi antrenman yapıyoruz. Herkes Sakarya’yı kazanmak istiyor hepimizde Eskişehir ve Sakarya’nın mücadelesinin öneminin farkındayız. Taraftarımız da salonu doldurursa çok iyi olacak. “ dedi.

Çok önemli bir maç
Nesine.com Eskişehir Basket’in yıldız oyuncuları Yunus Emre Sonsırma ve Sean Marshall taraftarın desteğine vurgu yaptı. Her iki oyuncuda maçı kazanacaklarının sözünü verirken taraftarı desteğe çağırdı. Yunus Emre şu ifadelere yer verdi; “Bizim için çok önemli bir maç. Kendimizi test etmemiz ve ileride nasıl olacağımızı görmemiz için Taraftarımızı da bu maçta bize destek olmaları için salona bekliyoruz.

Servis kaldırılacak
Öte yandan Basın Sözcüsü Yavuz Tuna, Eskişehirspor-Balıkesirspor karşılaşmasından ötürü taraftarın Nesine.com Eskişehir Basket maçına da yetişebilmeleri için Espark önünden kaldırılacak otobüslerin yanı sıra Eskişehirspor maçı çıkışında Yeni Atatürk Stadyumu’ndan da servisler kaldırılacağını belirtti. Sakarya BŞB maçına girecek ilk 1000 taraftara yine forma hediye edileceğini belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi