Devler Muğla Orman’ı ezdi geçti 88-124

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devler Muğla Orman’ı ezdi geçti 88-124
A
a

Şampiyonluk yolunda adımlarını sıklaştıran başarılı temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket ligin 29’uncu hafta karşılaşmasında Muğla Ormanspor’u deplasmanda farklı skorla geçti.

Sütiş Eskişehir
Gillenwater’dan  siftah

Potanın Şimşekleri güneyin temsilcisi Muğla Ormanspor karşısına Buğrahan Tuncer, Özgün Önver, Sean Marshall, Troy Gillenwater ve Cemal Nalga ilk 5’iyle başladı. Hava atışını Cemal Nalga ile alan temsilcimiz maçın ilk hücumunu gerçekleştirdi. Yeni transfer Gillenwater ise attığı 3’lükle hem maçın ilk sayısını hem de  kendi ilk sayısını kaydetti. Kıran kırana geçen periyotta temsilcimiz zaman zaman geriye düşse de ilk çeyreği 20-27’lik skorla önde bitirdi.
 
Fark açılıyor

Dev Adamlar maçın ikinci periyoduna dafırtına gibi başladı. Cihan Mumcuoğulları’nın 2 sayılık atışla çeyreğin ilk sayısını kaydeden Şimşekler periyot boyunca üstünlüğü elinde tuttu. Bu periyotta adeta şov yapmaya başlayan Buğrahan Tuncer’in yaptığı art arda sayılar rakip takımın dağılarak mola almasına neden oldu. Temsilcimiz süratli ve  güzel oyunuyla rakibine 19 sayı fark atarak ilk yarıyı 46-65 önde tamamladı.
 
Rakip çaresiz kaldı

Heyecan içinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısı da Dev Adamların büyk üstünlüğüyle başladı. Gökhan Yazıcıoğlu’nun müthiş smacı 3. Çeyrekte gelecek sayıların habercisi gibiydi.Organize gelişen ataklarla rakip potaya giden Şimşekler neredeyse hiç boş dönmedi. Muğla temsilcisi bir ara farkı azaltır gibi olsada temsilcimiz oyun disiplininden kopmayarak 3. Çeyreğkte de rakibini iyice hırpaladı. 30 sayılık farka ulaşan Potanın Şimşekleri 3. çeyreği 66-96 önde noktaladı.
 
Sayı rekoru oldu

Karşılaşmanın son çeyreğinde dedominant oyununu sürdüren temsilcimiz sayılarına devam etti.  Muğla ekibinin saman alevi parlayan akınları sonucu değiştirmeye yetmedi. 29. Hafta mücadelesinde deplasmandan güzel bir galibiyet isteyen Dev Adamlar bu çeyrekte vitesi iyice yükseltti. Farkı 36 sayıya kadar yükselten Dev Adamlar, deplasmanda Muğla Ormanspor’u 88-124 yenerek sezonun en farklı galibiyetine imza attı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi