Devlerin zaferi 73-68

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devlerin zaferi 73-68
A
a

Türkiye Baketbol Ligi’ndeki başarılı temsilcimiz Nesine.Com Eskişehir Basket dün gece ligdeki en güçlü rakibi Sakarya BŞB’yi 73-68 yenerek muhteşem bir zafere imza attı.

Sütiş Eskişehir
Üstün başladık

Kritik mücadeleye Sakarya  ilk 5 dakikada bulduğu sayılarla öne 13-7 öne geçti. Yunus Emre Sonsırma ve Evren Büker’in 3’lükleriyle Eskişehir Basket rakibini yakaladı. Daha sonra sahneye çıkan Josh Duncan pota altında etkili oyunuyla takımını öne geçirdi. Taraftarın da büyük desteğini alan Dev Adamlar ilk periyotu 22-19 önde bitirdi.

İkinci periyotta coştuk

Potanın Şimşekleri ikinci periyota da son derece hızlı başladı. Savunmada hata yapmayan temsilcimiz rakibi karşısında müthiş bir üstünlük kurmayı başardı. Bu bölümde Sakarya Belediye’ye göz açtırmayan Eskişehir Basket ilk periyotta olduğu gibi  son ana  kadar  oyunu üstün götürdü. Özellikle Sean Marshall’ın sayılarıyla farkı artıran temsilcimiz 2’nci periyodu 15-9, ilk yarıyı da 37-28 önde kapattı.

Sakarya bölümde üstündü

Üçüncü periyotta yine büyük çekişme yaşandı. Bu bölümde Sakarya Büyükşehir Belediye üstün göründü. Rakip takım Hakan Yapar, Kerem Gönlüm ve Charles Jackson’ın çabalarıyla üstünlüğünü üçüncü periyotun sonuna kadar götürerek üçüncü periyotu 12-18 üstün tamamladılar. Bu bölüm konuk takımın galip geldiği tek periyot oldu.

Son periyotta büyük çekişme

Oyunun son bölümüne 49-46 önde başlayan Potanın Şimşekleri, gerçekten bu bölümde inanılmaz bir efor gösterdi. Hem savunmada, hem hücumda rakibine karşı daha dirençli oyun sergileyen temsilcimizde Buğrahan Tuncer ve Josh Duncan 18’er sayı ve muhteşem bir performansla 73-68 kazanmayı başardı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi