Doktor babanın yürek yakan paylaşımı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doktor babanın yürek yakan paylaşımı
A
a

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yöneticisi Dr. Seydi Ahmet Güllü’nün El Bab’da yaralanan oğlu Piyade Üsteğmen Nurullah Güllü ve silah arkadaşları için yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Fırat Kalkanı Harekatı’nda ele geçirilen El Bab’da, DEAŞ terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı. Yaralanan askerler arasında Eskişehir’den Piyade Üsteğmen Nurullah Güllü'nün de bulunduğu açıklanmıştı. Yaşanan üzücü olayın ardından Üsteğmen Güllü’nün babası Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yöneticisi Dr. Seydi Ahmet Güllü, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla yürekleri yaktı. Baba Güllü paylaşımında, şehit ailelerine baş sağlığı ve sabır dileyerek şu ifadeleri kaydetti:

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM



"Ahhh El Bab! Bugün iki civan daha EYP infilakı sonucu şehid oldu. Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Mekanlarını Cennet-i Naim olsun. Bu büyük acıyı yaşayan şehit ailelerine sabır-ı cemil versin. Milletimizin başı sağ olsun... Oğlumun da aralarında olduğu 3 arslan parçası ise 5 metre önlerinde olan bu patlamada yaralandı. Şükürler olsun ki yaraları hafif. Allah'ım hepsini her türlü beladan muhafaza eylesin. Herkesten dua bekliyoruz."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi