Ahmet Ataç 15 02 2024

Dostluğa ihtiyacımız var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dostluğa ihtiyacımız var
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ES TV’ye açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Sakarya’da yaşanan olaylarla ilgili konuşan Ünal, “Kavganın hiçbir şeye faydası yok. Artık dostluğun ön planda olması lazım. Sakarya bizim komşu ilimiz” dedi.  

Bu olaylar bitmeli
Sakarya’nın Pamukova İlçesi’nde meydana gelen olaylarla ilgili konuşan Ünal, “Ülkemizin içince bulunduğu şu ortamda, birlik beraberliğe ihtiyaç duyulduğu aşikar. Kavganın, gürültünün, küfürleşmenin hiçbir şeye faydası yok. Nifak tohumları atılmasın, atıldığı zaman uzun yıllar gidiyor. Bugün yaşadıklarımıza üzülüyorum. Sonuçta komşu ilimiz. Dostluğun ve komşuluğun ön planda olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Taraftara ihtiyacımız var
“Geçen haftaki Elazığspor maçını yeni stadyumumuzda oynamayı planlıyorduk” diyen Ünal, “Atatürk Stadyumu’nda enerjimizin kaybolduğunu düşünüyorum. Küme düştüğümüz son maçta o dönemki yönetime yapılan tepkiler, yakılan koltuklar… O gün enerji bitti. Süper Lig’e tekrar döneceğimiz bu sezonda yeni stadyumumuzda maçlarımızı oynamak istiyoruz. 
Kadromuz bulunduğumuz ligin üstünde. Ama bu kadronun taraftara çok ihtiyacı var” dedi.

İdman bile yapamıyoruz
Ünal, “Stadyumumuzun eksikleri maalesef bitmiyor. Spor Bakanımız yarın (bugün) Eskişehir’e geliyor. Onunla bir araya gelip, stadyumu gezeceğiz. Teslim aldığımızda yapılması gereken çok şey var. Spor Bakanımızla bunları konuşacağız. Çünkü gelirimiz yok. TOKİ stadyumla ilgili gerekli belgeleri Gençlik Hizmetleri’ne vermediği için henüz yeni stadyumumuza geçemiyoruz. Bırakın maç yapmayı idman yapmaya bile giremiyoruz” dedi. 

Maç yapmak istiyorlar
Ünal, “Milli arada özel maç konusunda hocamızla toplantı yaptık. Süper Lig’den çok sayıda takım bizimle maç yapmak istiyor. Ama maç burada mı olsun yoksa deplasmanda olsun onun görüşmelerini yapıyoruz. Boluspor maçı tabiki önemli. Hocam takımı maça hazırlıyor. Sıfırdan bir takım kurduk. Çalışmalara geç başladık ama bütün hedefimiz şampiyonluk” şeklinde konuştu.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi