DUBALAR GEÇİT VERMEDİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç DUBALAR GEÇİT VERMEDİ
A
a

Asarcıklı ve Köprübaşı Caddesindeki dubalar sürücülere geçit vermedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Asarcıklı ve Köprübaşı Caddesinde bulunan dubalar dün sürücülere geçit vermedi. 34 ZE 47474 plakalı araç sürücüsü Hamamyolu ve Asarcıklı Caddesi kesişiminde bulunan dubayı görmeyerek dubaya çarptı. Çarpma etkisiyle duba aracın altında sıkışıp kaldı. Araç zabıta ekiplerinin ve çevredeki esnafın gayretleriyle kurtarılamayınca olay yerine çekici çağrıldı.  Çarpma etkisiyle maddi hasarın oluştuğu araç çekici yardımıyla kurtarıldı.

DUBAYI GÖRMEDİM

Araç sürücüsü dubayı görmediğini ifade ederek, “Hastaneden geliyordum bu yoldan eve gidecektim. Dubaları kaldırmışlar. Dubaların boyu kısa olduğu için gözükmüyor zaten. Bilseydim bu yoldan gitmezdim. Son anda fark ettim ama olan oldu. Araçta 3-5 bin TL tutarında maddi hasar oluştu” dedi. Esnaf ise dubaların kaldırılmasını istedi.  





KARAR UYGULANINCA

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köprübaşı Caddesi Çukur Çarşısı girişte bulunan elektronik dubalar ise araç sürücülerine geçit verdi. UKOME kararıyla trafiğe kapatılan ancak uzun süredir trafiğe açık olan cadde dün itibariyle trafiğe kapatıldı. Sürücüler kapalı yolun sağ tarafındaki boşluktan geçmek istediler. Bu sefer ise plastik hacıyatmazların engeline takıldılar. Bazı sürücüler hacıyatmazlara rağmen yoldan geçmeye çalıştılar.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi