Ahmet Ataç 15 02 2024

En farklı mağlubiyet! 5-0

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç En farklı mağlubiyet! 5-0
A
a

Eskişehirspor ikinci hazırlık maçına Kayacan, Kamil, Jerry, Hakan, Bilal, Uğur, Hürriyet, Ramazan, Erkan, Ofoedu ve Semih ilk 11 ile sahaya çıktı.

Sütiş Eskişehir
Süper Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Gaziantepspor ile hazırlık maçında karşılaşan Eskişehirspor bu sezonun en ağır mağlubiyetini aldı. Şimşekler rakibine 5-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşattı.

Ghilas fırtınası

Antalya’da sezonun ikinci yarısına hazırlanan Eskişehirspor oynadığı hazırlık maçlarında tat vermiyor. 3 gün önce Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelen Şimşekler dünde Süper Lig ekibi Gaziantespor ile karşılaştı. İlk yarıda sahada varlık gösteremeyen Es Es, 22, 32 ve 45’inci dakikada Nabil Ghilas’ın gollerine engel olamadı.

Ağır yenildi

Soyunma odasına 3-0 geride giren Eskişehirspor ikinci yarıda da rakibinin gollerine engel olamadı. Gaziantep’in Cezayirli oyuncusu Nabil Ghilas 70’nci dakikada attığı golle durumu 4-0’a getirdi. Rakibi karşısında tel tel dökülen Kırmızı Şimşekler, 80’inci dakikada İlhan Parlık’ın golüne engel olmadı. Şimşekler ikinci ve son hazırlık maçını 5-0 kaybetti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi