Erdoğan, Alpay Hoca'yı tebrik etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan, Alpay Hoca'yı tebrik etti
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altınordu’yu 3-0 yenip liderlik koltuğuna oturan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan’ı arayıp tebrik etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altınordu’yu 3-0 yenip liderlik koltuğuna oturan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan’ı arayıp tebrik etti.

Gurur duydum

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alpay Hoca, “Cumhurbaşkanımız elinden geldiğince ligdeki tüm takımları seyrediyor. Cumhurbaşkanımız maçtan sonra beni aradı. Galibiyetten dolayı, Eskişehirspor’un lider olmasından dolayı tebrik etti. Gurur duydum. Bende kendisine Türk futboluna yaptıkları stat ve tesisler için camiamız adına teşekkür ettim” dedi.

Sık sık görüşmem oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sık sık görüştüğünün altını çizen Genç teknik adam Özalan, “Kendisiyle sık sık görüşmem oluyor. Cumhurbaşkanımız, Türk futboluna yeni yeteneklerin kazanılması için çok çalışmamı da söyledi. Elimizden geleni yapacağımızı ve kendisine layık olacağımızı ilettim” ifadelerine yer verdi.

Çok iyi oynadık

Ayrıca Altınordu maçın ardından TRT Spor’da Rasim Kılıç’a konuşan Özalan, “İkinci yarının ilk maçına tüm takımlar hazır geliyor. Maçın zor olacağını biliyorduk. Genç bir takım, mücadele eden bir takım. Biz oyunu daha çok yarı sahaya yıkarak yetenekli oyuncularımızdan faydalanmayı düşünüyorduk. Amacımızı ulaştık. Takımımız gerçekten iyi oynadı” dedi.

Taraftara armağan ediyoruz

Taraftarın muhteşem bir atmosfer oluşturduğunu belirten Özalan, “Taraftarımız muhteşemdi. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Benim kafamdaki planın bir hafta gerisindeyiz. Ben bir hafta önce lider olmayı amaçlıyordum. Ancak lider olalım bir hafta geç olmuş, erken olmuş önemli değil” şeklinde konuştu.

Kimse gitmeyecek

Takım içinde hiçbir sıkıntı olmadığını belirten Özalan, “Takımda hiçbir sıkıntı yok. Kadromuzdan kimsenin gitmesine izin vermem. Kadromuzda çok kaliteli futbolcular var. Bu yüzden teklif gelmesi doğal ancak hiçbir futbolcumun da buradan gitmek gibi bir isteği yok” ifadelerine yer verdi.


Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin GÜN 16 Ocak 2017 23:45

Güzel stad, eksikleri tamamlanırsa çok daha güzel ve rahat olacak bir de Bayanlar WC. sine Erkekler girmese, Biraz saygı terbiye beyler. Lütfen Kapıdaki yazıyı gözünüzle okuyun.

0 0 Cevap Yaz
mehmet akif doğan 16 Ocak 2017 18:47

harika stad yapılmış ama hala bir çok eksik var temızlık bıle yapılmamış modern bır hale gelmelı artık çay sırasında yüzlerce kışı vardı çok acemıydi çay verenler bence artık fb gs bjk stadlarına gidip ordakı sosyal eklentiler yapılmalı artık sanırım milli maca kadar tamamlanacaktır eskısehır lıler guzel iyi şeylere layıktır emeği gecenlere tsk bu arada stad muhtesem organısazyonda guzel olursa harika olur

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi