Ertuğrul Dindar kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ertuğrul Dindar kimdir?
A
a

1960 yılında Eskişehir’e bağlı Çifteler ilçesi Körhasan Köyü’nde doğmuştur...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
1960 yılında Eskişehir’e bağlı Çifteler ilçesi Körhasan Köyü’nde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini sırasıyla Eskişehir Milli Zafer İlkokulu, Devrim Ortaokulu ve H. Ahmet Kanatlı Lisesi’nde tamamladıktan sonra Eskişehir Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümüne girdi ve bölümden 1980 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi'nde lisansını tamamladı ve aynı üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Bir müddet Orman Bakanlığında çalıştıktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığına Matematik öğretmeni olarak geçiş yaptı ve ilk görev yeri olan Eskişehir Süleyman Çakır Lisesi’ne atandı.

İzmir Menemen’de kısa dönem askerlik görevinden sonra Antalya İmam Hatip Lisesi’ne atandı. Eskişehir Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Mehmet Âkif Ersoy İlköğretim Okulu’na müdür olarak atandı.

Bu süreç sonrası Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. Kısa bir dönem Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’nde müdürlük yaptıktan sonra 2000 – 2002 yılları arasında Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünde ve 2002 – 2003 yılları arasında da Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2003 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki görevinden istifa ederek yerel seçimlerde Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

2003 yılında Siirt’e Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Daha sonra 2005 yılında Denizli’de Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 2006 yılında Eskişehir’de Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Aydın’da Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı.

2006 -2008 yılları arasında Zihinsel Engelliler Federasyonu yönetim kurulunda aktif üye olarak yer aldı. Aynı yıllarda Eskişehirspor’un yönetiminde genel sekreterlik görevini de yürütmüş olup Eskişehirspor’un 2. Lig’den Bankasya Ligi’ne daha sonra da Süper Lige çıkması sürecinde yönetimde aktif olarak görev aldı.

Evli ve iki çocuk sahibidir. Eşi de kendisi gibi öğretmen olup uzun yıllar Milli Eğitim camiasında hizmet verdikten sonra emekli olmuştur.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi