ES ES formda Denizlispor sıkıntılı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ES ES formda Denizlispor sıkıntılı
A
a

Eskişehirspor, yarın saat 16.00’da kendi sahasında Denizlispor’la karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Düşme hattı ile arasına sadece 4 puan bulunan Denizlispor, formda Es Es karşısında düşünceli.
 
Teknik adam değiştirdiler
Denizlispor oldukça zor günler geçiriyor. Ligde 14’üncü hafta geride kalırken Yeşil-Siyahlılar topladığı 15 puanla 12’nci sırada yer alıyor. Lige tecrübeli teknik adam Selahattin Dervent ile başlayan Denizlispor, 7 haftada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alınca Dervent ile yolları ayırdı. Daha sonra Ali Tandoğan ile anlaşan Ege temsilcisi, Tandoğan ile çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet bir de beraberlik aldı.
 
Ali Tandoğan’a tepki
Ligin son haftasında Ümraniyespor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetten sonra tribünler Tandoğan’ı istifaya davet ederken bu gelişme rakip Denizlispor’u daha stresli bir takım görüntüsüne soktu. Es Es karşısına bu stresle çıkacak olan Denizlispor’un en azından 1 puan alarak gelen tepkilere karşılık vermek isteyecek. Denizlispor’un geride kalan 14 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunuyor.
 
Şimşekler galibiyet istiyor
Son iki haftada 6 puan toplayan Eskişehirspor, taraftarı önünde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Zirve yarışında ciddi avantaj yakalayan ve bu avantajını ilk yarının sonunda lider olma konusunda değerlendirmeyi amaçlayan Es Es, yeni stadında taraftarı ile çıktığı karşılaşmada yeni oluşan sinerjinin hakkını fazlasıyla veriyor. Kendi sahasında rakiplerinin korkulu rüyası olan Kırmızı Şimşekler iç sahada oynadığı 7 maçta 17 puan topladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi