Es Es'in Eskişehir'de son maçı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'in Eskişehir'de son maçı
A
a

Eskişehirspor, bu sezon son kez taraftarının önüne çıkacak. Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hayalleri ile başlayan ve taraftarının büyük desteğini arkasına alan Eskişehirspor, bu sene de başarıya ulaşamadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor büyük üzüntüler yaşattığı taraftarının önüne bu sezon son kez çıkacak. Sezona şampiyonluk hayalleriyle başlayan, taraftarının büyük desteğini arkasına alan Siyah Kırmızılı ekip bir türlü başarılı olamadı. Bölgesel Amatör Lig’de oynanan içerde-dışarda tüm maçlarda takımını yalnız bırakmayan Es Es taraftarının bu sene de yüzü gülmedi. Es Es bu sezon evinde 12 maça çıktı. Bu maçların ikisini kaybeden Es Es 8 kez galip geldi ve 2 maçından da berabere ayrıldı. Şimşekler evinde 26 puan topladı. 

Emirhan nazara geldi

Eskişehirspor’un gelecek vaat eden isimlerinden Emirhan Harmancı geçtiğimiz hafta Geredespor ile oynanan mücadelede gol atarak takımının galip gelmesinde önemli rol oynamıştı. 19 yaşındaki futbolcu bu maçtan sonra şansız bir sakatlık yaşadı. Kasığında yırtık meydana gelen Emirhan, A Takım’daki sezonu kapatmış oldu. Başarılı futbolcunun tedavisinin en az 2 hafta olacağı öğrenildi. 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi