ES ES rüzgarı arkasına aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ES ES rüzgarı arkasına aldı
A
a

Bandırma deplasmanında alınan galibiyetin önemi ilerleyen haftalarda ortaya çıkacak.

Sütiş Eskişehir
Bandırma’da rüzgarlı bir havada oynanan maçta ilk devre Bandırmaspor rüzgarı arkasına alarak saldırdı. Ancak Hakan Çinemre ve Boffin golü engelledi. İkinci yarı rüzgarı arkasına alan Es Es, 87’de Semih’in golüyle galibiyete uzandı
 
3 puanın değeri büyük

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin hafta içinde söylediği gibi TFF 1. Lig gerçekten zor ve son derece çekişmeli maçlara sahne olan bir lig. Her takımın birbirini yenebildiği ve maçların inanılmaz mücadele içinde geçtiği ve ülkedeki bütün futbolseverlerin heyecanla takip ettiği bir lig. Bu açıdan değerlendirildiğinde 15 gündür Akdeniz’de kamp yaparak bu maça özel olarak hazırlanan  Bandırmaspor’dan  üstelik deplasmanda  alınan 3 puanın şampiyonluk yolunda ne  kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.
 
Kilidi zor açtık

Es Es son oynadığı Göztepe maçında güzel futbol sergilemiş ve 4 gollü zafer elde etmişti. Ancak bu karşılaşma rakip Bandırmaspor içinde hayati bir maçtı. Eskişehirspor’dan bu maçta Göztepe maçındaki performansı görmedik. Ancak maç boyunca tedbiri elden bırakmadan, usta ayaklarıyla gol aradığını ve sonuçta her oyuncunun  formasını sonuna kadar ıslatarak zor da olsa amacına ulaştığını gördük. İkinci yarı rüzgarı arkasına alan ekip, 3 puanı da almasını bildi. Zirve yolunda n kritik galibiyetlerden biriydi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi