Es Es’te 3, rakipte 1 eksik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es’te 3, rakipte 1 eksik
A
a

Eskişehirspor’da sakatlıkları devam eden Tarık Çamdal ve Kamil Ahmet Çörekçi, Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ayrıca Altınordu maçında sarı kart gören Akaminko’da bu maçta oynayamayacak. Balıkesirspor’da ise ön libero olarak görev yapan Eray Atasever’de sarı kart cezalısı olarak Eskişehirspor karşında formasından mahrum kalacak.

7. kez karşılaşacaklar
Eskişehirspor ile Balıkesirspor tarihlerinde biri hazırlık olmak üzere 6 kez karşılaştı. Bu maçların 2’sini Balıkesir ekibi kazanırken 1’inde de Siyah-kırmızılılar sahadan galip ayrıldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Atılan toplam 15 golün 9’u Balıkesirspor’a, 6’sı da Eskişehirspor’a ait. İli kulüp ilk kez 21 Eylül 1975’te Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Bu maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Son karşılaşma ise 22 Ağustos 2016’da Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynandı ve bu maçı Eskişehirspor 2-1 kazandı
 
Erginer’in yerine Cangök geldi
Sezona Teknik Direktör Reha Erginer ile başlayan Balıkesirspor, haftalar ilerledikçe istikrarsız sonuçlar aldı. Bunun üzerine 7’nci hafta oynadıkları Sivasspor karşılaşması ile Teknik Direktör değişikliğine giden Balıkesirspor, Erginer’den boşalan bu göreve Can Cangök’ü getirdi. Bu değişiklikten sonra toparlanan Kırmızı beyazlı ekip şampiyonluk hedefine yeniden odaklandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi