ES ES VALİ ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ES ES VALİ ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Çelik, Eskişehirliler için kırmızı siyahlı formanın çok önemli olduğunu söyledi. Eskişehirspor’un zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Vali Çelik, takıma tüm şehrin sahiplenmesi gerektiğini kaydetti. Eskişehirspor taraftarı olan herkesin takıma sahip çıkmasını isteyen Vali Çelik, “Bu takım hepimizin takımı, tüm şehre mal olmuş bir değerdir” diye belirtti.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ise Vali Çelik’e hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi. Başkan Ünal, taraftarıyla, futbol sevgisiyle Eskişehir’i Türkiye’nin değil, tüm dünyanın bir numaralı şehri olarak nitelendirdi. Eskişehirspor’u zor bir dönemde aldıklarını aktaran Başkan Ünal, yönetime gelen arkadaşlarının gönüllüler ordusu olduğunu ifade etti. Takımı şampiyon yapmak için çok çalışacaklarını söyleyen Başkan Ünal, “İnşallah, sezon sonu şampiyonluk kupasını Eskişehir’e getireceğiz” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda, Başkan Halil Ünal, Vali Çelik’e isminin yazılı olduğu Eskişehirspor forması hediye etti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi