Eskişehir Basket, gelecekten umutlu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket, gelecekten umutlu
A
a

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'in idari menajeri Ali Parlak, takımın kadro derinliğinin zorlu lig maratonunu kaldırabilecek seviyede olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir

Parlak, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda hazırlık çalışmalarını sürdüren siyah-kırmızılı takımın antrenmanında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezon hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak devam ettiklerini belirtti.

Merhum basketbol hakemi Memduh Öget anısına 2-4 Eylül'de Kocaeli'nde düzenlenecek turnuvaya katılacaklarını anlatan Parlak, şöyle konuştu:

"Bu turnuvada muhtemel rakiplerimizi görerek takımızın son durumunu görme fırsatı bulacağız. Bu bizi heyecanlandırıyor. Takım içindeki rekabetten dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Her şey şu an itibariyle gayet iyi gidiyor. 19 Eylül'de de Federasyon Kupası için Antalya'ya gideceğiz 1 Ekim'de de lige başlayacağız. Oyuncuların performansları gayet iyi rekabetçi bir ortam var. Başantrenörümüz Brad Greenberg, bu durumdan çok memnun. Kadro derinliğimiz zorlu lig maratonunu kaldırabilecek bir seviyede."

Parlak, basketbolu genç jenerasyona sevdirmek adına faaliyetlere başladıklarını belirterek, kısa süre içerisinde basketbol okullarıyla çocuklara basketbolu sevdirmek istediklerini vurguladı.

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi