Eskişehir Basket kıl payı kazandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket kıl payı kazandı
A
a

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.Com Eskişehir Basket, evinde karşılaştığı Acıbadem Üniversitesi’ni 108-106’lık skorla mağlup etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, Nesine.Com Eskişehir Basket Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda sporsever takip etti.

Karşılaşma başlamadan hemen önce Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü dolayısıyla tüm salonda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Mücadeleye iyi başlayan Eskişehir ekibi, uzaktan bulduğu sayılarla ilk periyodu 29-20’lik skorla önde tamamladı. İkinci periyoda da baskılı başlayan kırmızı-siyahlı ekip, rakibine hücumda şans tanımadı. Seyirci desteğini de alan Nesine.Com Eskişehir Basket, sayı farkını koruyarak devreye 56-47’lik üstünlükle girdi. Kıran kırana geçen üçüncü pediyodda her iki ekip de, özellikle pota altında sayı bulmaya çalıştı. Zaman zaman gerginliğin de tırmandığı üçüncü periyodu aradaki farkı eriten Acıbadem Üniversitesi 75-76 önde tamamladı. Son derece çekişmeli geçen son periyodda her iki takım da pota altında etkisini gösterdi. Taraftarın bir dakika yerinde duramadığı son pediyodda yenişen çıkmadı ve mücadele 96-96’lık skorla uzatmaya gitti. 5 dakikalık uzatmanın oynandığı son bölümde oyunun kontrolünü elinde tutan Nesine.Com Eskişehir Basket mücadeleyi 108-106’lık skorla kazandı.

Mücadelenin en skorer ismi 38 sayıyla Nesine.Com Eskişehir Basket oyuncusu Joshua Duncan olurken, Acıbadem Üniversitesi adına en çok skoru 29 sayıyla Wright kaydetti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi