Eskişehir Basket yemekte bir araya geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket yemekte bir araya geldi
A
a

Türkiye Basketbol Ligi’nin ilk haftasında 1 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda Finalspor’u ağırlayacak olan Nesine.com Eskişehir Basket takımı ve yönetim kurulu üyeleri yemekte bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Özeçoğlu başarı diledi
Teras Balık’ta gerçekleşen yemekte konuşan Nesine.com Eskişehir Basket Başkan Sinan Özeçoğlu sezon öncesi oyunculara başarılar diledi. Özeçoğlu, “Bu sene çok iyi bir kadro oluşturduk. Kupada ve hazırlık maçlarında performansını beğenerek takip ettik. Biz sizlere inanıyoruz. Bu takımın yeri Süper Lig. Bunu başaracağınıza inanıyorum. Kazasız, belasız ve sakatsızlık bir sezon diliyorum” dedi.

Başkan sözünü tuttu
Takım baş antrenör Brad Greenberg ise yaptığı konuşmada, “Başkanımız geçtiğimiz sezonun sonunda bana söz verdi. ‘Çok iyi bir takım oluşturacağım’ dedi. Ona çok teşekkür ediyorum. Sözünde durdu ve bana müthiş bir takım verdi. Bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Çok çalışacağız, savaşacağız ve şampiyonluğa ulaşacağız. Bu senenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

Başarıya inandık
Takım kaptanı Özgün  Önver ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Gökhan Yazıcıoğlu haricinde herkes Eskişehir’e ilk kez yeni geldi. Ama burada kısa sürede aile ortamı kurduk. Müthiş bir sinerji yakaladık. Takım olarak şampiyonluğa inanmış ve kenetlenmiş durumdayız. Sezon çok uzun olacak. İnişlerimiz çıkışlarımız elbette olacak. Ama şunu rahatça söyleyebilirim. Bu takım sezon sonunda hak ettiği Süper Lig’e çıkacak.”

Aile ortamı var
Takımın deneyimli oyuncularından Evren Büker ise, “Öncelikle bizi bu güzel ortamda ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takım oluştu. Ligin en iyi takımlarından birisiyiz. Şampiyonluk için kenetlenmiş durumdayız. Aile ortamı ve arkadaşlık düzeyi üst seviyede. İnşallah bunu sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.
 
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi