Eskişehir büyük gol yedi, güzergah dışıyız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir büyük gol yedi, güzergah dışıyız!
A
a

Eskişehir'de İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, gerçekleştirilen haftalık gündem toplantısında kentin önemli sorunlarından bahsetti. Özellikle Gürol Yer Ankara-İzmir yüksek hızlı tren projesinden bahsederek Eskişehir'in çok kritik bir gol yediğini vurguladı. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nda haftalık gündem toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı’nın vatandaşların ikinci bir Millet Bahçesi istediğini dile getirmesini eleştiren İYİ Parti İlçe Başkanı Gürol Yer'in konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

MİLLET BAHÇESİNİ İSTEYENLERİN ASIL AMACI BELLİ

“AKP İl Başkanı özel mülk ticari ve sosyal bir alan durumuna gelen Millet Bahçesi’ne giderek bakımsızlığı tepkilerini bastırmak için vatandaşlarla fotolar çektirmiş bu esnada insanlarımızın ısrarla ikinci bir Millet Bahçesi istediklerini belirtmiştir. Bizce bu Millet Bahçesini isteyenler oralara yeni otoparklar, yeni kafeler, büfeler açın ve bize verin diyenlerdir. İl Başkanı bu konuya bu kadar ilgiliyse tavsiyemiz ormanlaşma oranında ülke ortalamasında yüzde 29 ile çok kıraç olan şehir coğrafyamızı daha hızlı ve yaygın bir ağaçlandırmak için yol araştırmalarıdır”

ESKİŞEHİR BÜYÜK GOL YEDİ!

“İlçe yollarımızda havalar düzelmesine rağmen bir hareket yok. Kaza riskleri, olumsuzluklar devam etmekte. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında bekleyen Kurtuluş Kapalı Pazar Yeri dosyasına bir bakın. 85 hak sahibi esnafımız ve bölge esnafı ile yanlarında çalışanlar mağduriyet içinde verdiğiniz sözlerin yerine getirilmesini bekliyorlar. Ankara-İzmir yüksek hızlı tren projesinden net bir gol yedik ve güzergâh dışı bırakıldık. Bununla ilgili 3 milletvekilinizle bir şeyler yapsanız nasıl olur acaba” 

ESKİŞEHİR DEMİRSPOR SİYASETÇİLERİN OYUNCAĞI OLAMAZ

Eskişehirlilerin paralarının Ankara kulübüne gitmeye devam ettiğini söyleyen Yer, “Eskişehir Demirspor Kulüp Başkanı geçtiğimiz hafta ilginç bir açıklama yaptı.Bahsettiğimiz konuda sürecin bir ihale ile yapıldığını Ankara kulübünün kazandığını yani sanki kendilerini mağdur eden uygulamayı savunur bir yön çizmiştir.Bu çok garipsenecek bir durumdur. Eskişehir Demirspor tarihinin en başarısız dönemini yaşarken bir alt lig olan yerel amatör kümeye dönemlerinde düşmüşken Sayın kulüp başkanının ne demek istediği, kime ne mesaj verdiği yada kimin yanında durduğunu biz tespit edemedik. Düne kadar ekranlarda şehir, kurumlar bize sahip çıkmıyor diyen bizzat kendisidir.Eskişehir Demirspor anlaşılan o ki bu düşünceyle dümeni ve kaptanı olmayan bir denizde gitmektedir.Eskişehirspor ve Eskişehir Demirspor Eskişehir’in ortak değerleridir.Siyasetçilerin oyuncağı, malzemesi değildir.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehirim 3 Mayıs 2024 23:39

Ne kadar boş konuşuluyor O tren Afyon dan geçecek vagon olanlar yok olacak

0 0 Cevap Yaz
Esk 26 2 Mayıs 2024 22:10

Boş lakirdi Afyon dan geçsin herşey burdan geçecek diye bişey mi var işine geliyorsa gider ordan binersin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi