Eskişehir'de 15 bin yeni istihdam sözü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 15 bin yeni istihdam sözü
A
a

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısının ardından kentteki tüccarlar adına 15 bin yeni istihdam sözü verdi.

Sütiş Eskişehir

ETO'nun meclis üyelerine yönelik gerçekleştirdiği "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı" bilgilendirme toplantısında konuşan Güler, işsizlik sorununun çözülmesinin, Türkiye'nin geleceği açısından önemine işaret etti. 

İşsizlik sorununun memleket meselesi olduğunun altını çizen Güler, "Üyelerin istihdama yönelik devlet teşvikleri ve desteklerinden daha etkin faydalanabilmeleri için daimi İŞKUR danışmanı ETO'da hizmet veriyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde tüm odalar istihdama yönelik çalışma içinde. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğini ETO olarak çok önemsiyoruz. Eskişehirli tüccar ve sanayiciler olarak 15 bin kişilik yeni istihdam için söz veriyoruz. Bu rakamla yetinmeyecek, hedefi 20 bine ulaştırmak için de gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Vali Azmi Çelik de istihdam seferberliği kapsamında 15 bin yeni istihdam için söz veren ETO Başkanı Güler'e teşekkür etti.

Ticari ve ekonomik hayatı canlandıracak dinamiklerin harekete geçmesi için istihdam seferberliğinin iyi anlatılması gerektiğini belirten Çelik, bu bilinç içinde mesai mefhumu olmadan devletin tüm kurumlarının gayret gösterdiğini kaydetti.

Etkinliğe SGK İl Müdür Vekili İbrahim Kısa, İŞKUR İl Müdürü Hasan Yoldaş ile davetliler katıldı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi