Eskişehir’de fark attık

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de fark attık
A
a

Ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan maçı, Eskişehirspor Bruno Mezenga (2), Erkan Zengin (2), Hasan Hüseyin Acar ve Murat Uçar’ın golleriyle 6-0 kazanmıştı.

Sütiş Eskişehir
İlk maçta gol olup yağan Eskişehirspor bu gün yine 3 puan almak için sahada olacak. Eskişehirspor’da Sivasspor karşısında kırmızı kart gören Tarık Çamdal ve sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Aykut Akgün forma giyemeyecek.
 
Son kozlarını oynuyor
Zorlu maç Es Es için ne kadar önemliyse Akdeniz ekibi için de o derecede önem taşıyor. Ligin 30’uncu haftasına 25 puanla son sırada giren Mersin İdmanyurdu geçtiğimiz hafta ligin zorlu ekiplerinden Ümraniye ile İstanbul’da 2-2 beraberlik alarak büyük moral kazandı. Bu moralle Eskişehirspor karşısına çıkacak olan ev sahibi, temsilcimiz karşısında son şansını kullanacak.  Mersin Teknik Direktörü Levent Eriş, son demecinde kalan beş maçımızı da kazanmak için oynayacağız diyerek camiaya umut dağıttı.
 
Maçı Uğurlu yönetecek
Mersin İdmanyurdu - Eskişehirspor maçını Ankara Bölgesi, Süper Lig Hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Samet Çiçek yapacak. Yaşar Kemal Uğurlu,  son olarak Eskişehirspor’un ligin ilk yarısında Samsunda oynanan ve Eskişehirspor’un 2-1 galibiyetiyle biten maçta düdük çalmıştı.
 
Zafer için uçtu
Es Es, ligin 30’uncu haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı zorlu maç için dün hava yoluyla Adana’ya ardından da kara yoluyla Mersin’e geçti.
 
U-21’ler de kafilede
Bu akşam saat 18.00’de Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Eskişehirspor dün sabah saatlerinde yola çıktı. Kafile saat 11.00’de Anadolu Üniversitesi Hasan Polatkan Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Adana’ya uçtu. Eskişehirspor A Takımı’nı Adana’ya götüren uçakta, bugün saat 15.00’de Mersin İdmanyurdu U-21 Takımı ile mücadele edecek olan Eskişehirspor U-21 Takımı da yer aldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi