Eskişehir'de ilk milli maç

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ilk milli maç
A
a

Türkiye-Moldova maçına ev sahipliği yapacak olan Eskişehir bugün tarihi bir gün yaşayacak.

Sütiş Eskişehir
Türkiye-Moldova maçına ev sahipliği yapacak olan Eskişehir tarihi bir gün yaşayacak. Bugüne kadar iç saha maçlarını 15 farklı kentte oynayan A Milli Futbol Takımımız, 94 yıllık tarihinde ilk defa Eskişehir’de sahne alacak. Moldova maçının oynanacağı 34 bin 930 seyirci kapasiteli Yeni Eskişehir Stadı geçen yılın sonlarında hizmete açılmıştı.

Gençlere dev fırsat

A Milli Takımımız, Moldova maçının son çalışmasını dün akşam yaptı. Yeni Eskişehir Stadı’nda gerçekleşen ve ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık tutulan antrenmanda ay-yıldızlı futbolcular ısınma hareketlerinin ardından maçın taktiğini çalıştı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim çift kale maçta Finlandiya karşılaşmasında şans bulamayan oyuncuları ilk 11’de denedi. Kaleyi Onur’a teslim edecek olan Terim’in savunma hattını Şener, Çağlar, Ahmet Çalık ve Güray’dan oluşturacağı öğrenildi. Orta sahada Oğuzhan ve Okay’ı görevlendirecek olan tecrübeli hoca bu ikilinin önünde Emre Mor, Kaan Ayhan ve Emre Çolak’a forma verecek. Gol bölgesinde ise Enes Ünal yer alacak.

‘Efsane’ ziyaret

Aralarında Fethi Heper ve Ender Konca’nın da yer aldığı Eskişehirspor’un unutulmaz futbolcuları, A Milli Takım kampını ziyaret ederek, Fatih Terim’le bir araya geldi. Kırmızı-siyahlılar, Terim’e çiçek verirken, Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli de ziyarette yer aldı.
Kaynak : Milliyet
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi