Eskişehir'de KPSS kursları devam ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de KPSS kursları devam ediyor
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Dernekler Platformu'nun düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kurslarının devam ettiği belirtildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Odunpazarı Dernekler Platformu Fahri Başkanı Volkan Doğan, yaptığı açıklamada, Ankara'dan gelen alanında uzman eğitmenlerin verdiği kurslara 700 öğrencinin katıldığını ifade etti. 

Eğitim alanında gençlere hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını belirten Doğan, her alanda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Doğan, KPSS kurslarında gençlere uzman hocalar tarafından kaliteli eğitimler verildiğini belirterek, "Ülkemizin geçtiği bu zor dönemlerde vatanına, milletine ve bayrağına bağlı nesillerin yeniden ülkenin kadrolarında ve idari sisteminde yer almasını istiyoruz. Halk Eğitim Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz ve toplamda 60 saat süren kurslarda başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu başarıyla birlikte ülkemizi hedeflediğimiz muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı ve 2023, 2071 vizyonuna gençlerimizle birlikte güçlü bir şekilde ulaşmayı arzu ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi