Eskişehir'de küçük validen TEKNOFEST talimatı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de küçük validen TEKNOFEST talimatı
A
a

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Adalet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Gürsoy’a devretti.

Sütiş Eskişehir
Vali Aksoy, kendisini ziyarete gelen Odunpazarı Adalet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Gürsoy ve annesini makamında misafir etti. Aksoy, temsili olarak makam koltuğunu Adalet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Gürsoy'a devretti. Valilik makam koltuğuna oturan Gürsoy; “Bu koltuğa Eskişehirli çocukları temsilen oturuyorum. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı bizlere ve tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Ben de tüm çocukların bayramını kutluyorum.” diye konuştu. Gürsoy çeşitli projelerinin olduğunu belirterek TEKNOFEST’in ilimizde gerçekleştirilmesi için gerekli girişimlerin yapılması, okul önlerinde ve öğrenci servislerinde denetimlerin devam edilmesi, tarım sanayi ve hizmet sektöründe çalıştırılan, dilendirilen çocukların tespiti için ilgili birimlerle iletişime geçilerek bu çocukların çocuk hakları kapsamında korunmasını ve sahip çıkılması ve park bahçe sayılarının arttırılması konularında ilgili kurumlara talimat verdi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

Vali Aksoy, iyi çocuklar yetiştirmenin geleceğe güvenle bakmak olduğunu vurgulayarak, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda çok önemli bir rol üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Bu önemli gün çocuklarımızın benimsemesi, özümsemesi ve cumhuriyete ve Milli egemenliğe sahip çıkılması bakımından oldukça kıymetlidir. Geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve ileriye hazırlamak adına bütün kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi