Eskişehir'de Melihat Gülses konseri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Melihat Gülses konseri
A
a

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli Klasik Türk Müziği sanatçılarından biri olan Melihat Gülses, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde bir konser verecek.

Sütiş Eskişehir
Yurt dışında verdiği konserlerde Türkiye'nin ve Türk Müziği’nin tanıtımına çok önemli katkılarda bulunan, değerli sanatçılarla çalışmalar yapan Melihat Gülses 1996 yılında çıkan Tatyos Efendi albümünün ve 2002 yılında İncesaz Müzik Topluluğu’nun çıkardığı İki/Eylül Şarkıları albümünün solistliğini yaptı. Seslendirdiği birçok değerli eser dinleyenleri tarafından beğeniyle kabul görerek dinlenen Gülses, halen TRT İstanbul Radyosu’nda çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın davetlisi olarak 23 Aralık akşamı saat 19.00’da Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde bir konser verecek olan sanatçı, olağanüstü sesi ve geniş repertuvarıyla dinleyicilere muhteşem bir müzik keyfi yaşatacak. İlk defa Anadolu Üniversitesi’nde konser verecek olan sanatçı, konserinin birinci bölümünde Türk Müziği sazları eşliğinde klasik üslupta bir repertuvar sunacak, ikinci bölümde ise sadece piyano eşliğinde günümüz bestecilerinin eserlerini seslendirecektir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi