Eskişehir'de okullar tatil mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de okullar tatil mi?
A
a

Eskişehir'de okullar tatil mi? Eskişehir Valiliği'nin yapacağı açıklama tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenmekte. 9 Ocak 2016 Pazartesi günü Eskişehir'de okullar tatil mi?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde. Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde etkisini gösteren kar yağışı Eskişehir’e tatil getirecek mi?

Türkiye’yi etkisi altına alan dondurucu kış Eskişehir’de de etkili oluyor.

Eskişehir'de okulların tatil olup olmadığı sorusu henüz yanıt bulamazken, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, şuana kadar Eskişehir Valiliğimizce alınmış bir tatil kararı yok dedi. Eskişehir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması yapıldığı takdirde bunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Ayrıca tatil kararının alınması halinde sistemde kayıtlı veli ve görevlilere SMS ile bildirilecek.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Bölgemizde bu gecenin aralıklı hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca buzlanma, don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapılmakta.

Balkanlar üzerinden gelen aşırı soğuk havayla birlikte bölgemizde mevsim normallerinin 10-15 derece altında hava sıcaklıkları beklenmektedir. Aşırı soğuk hava ve yerde bulunan kar örtüsü nedeniyle meydana gelebilecek buzlanma, don, sağlık sorunları vb. gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HAVA SICAKLIĞI:

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 8 ile 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR:

Eskişehir ve bölgede rüzgar, kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sema 10 Ocak 2017 11:34

nolur tatil olsun ya eskişehir üşüyoruz nolur tatil olsun üşüyoruz hasta oluyoruz tatil olsun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi