Eskişehir ekibi lidere gidiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibi lidere gidiyor!
A
a

TFF 3. Lig’deki Eskişehir temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'nin mücadelesi, heyecan dolu bir yolculuğa dönüşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde izinli bir gün geçiren takım, şimdi ise önlerindeki zorlu Batman Petrolspor maçı için hazırlıklara başladı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, 2-0’lık Turgutluspor karşılaşmasının ardından geçtiğimiz pazartesi gününü izinli geçirmişti. Takım, salı günü tekrar buluşarak antrenmanlarına start verdi.

Hazırlıklar sürüyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, hafta sonu karşılaşacağı Batman Petrolspor müsabakasının hazırlıklarına geçtiğimiz salı günü Anadolu Üniversitesi Sahası’nda Teknik Direktör Engin Çalışır idaresinde start verdi. Çalışır ve talebeleri yoğun bir program geçirerek antrenman hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Engin Çalışır, son yaptığı açıklama Batman ekibine karşı iyi hazırlanacaklarını maçın skorunu kendi oynadıkları oyunun belirleyeceğini ifade etmişti. 

Rövanşı istiyorlar

Anadolu Üniversitesi bu hafta oldukça zorlu bir deplasmana çıkacak. Mavi Beyazlı takım, ligde zirvede yer alan Batman Petrolspor’un konuğu olacak. Bu sezon 2’inci kez karşılaşacak olan takımlarda ilk maçta 3-0’lık skor ile gülen taraf Batman ekibi olmuştu. Kendi sahasında rakibine 3-0 kaybeden temsilcimiz, 21’inci haftada karşılaşacağı Batman Petrolspor karşılaşmasından puan ya da puanlar çıkartarak Eskişehir’e mutlu dönmek isterken aynı zamanda da Play-Off hattındaki yerini korumak istiyor.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi