Eskişehir halkı yalan söylüyor mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkı yalan söylüyor mu?
A
a

Gerçeği söylemenin yaratacağı sonuçlardan kaçınmak için söylediğimiz yalanlar, bir ihtiyaç mı? Olmasaydı hayatımızda neler değişirdi? Yapılan araştırmalara göre normal bir insan günde en az 1-2 kez yalan söylüyor. Yine bir araştırma şirketinin verilerine göre en çok söylenen yalan ise ‘Ben yalan söylemem’ olarak karşımıza çıkıyor. Peki Eskişehir halkı yalan söylüyor mu?

Sütiş Eskişehir

ERKEKLER YALAN SÖYLEMEZ



AYŞE-YUNUS KARA: Duruma göre yalan söyleyebiliyoruz. Yalan söylemiyorum diyen en büyük yalanı söyler. Mesela erkeklerin en büyük yalanı ‘Erkekler yalan söylemez’ , kadınların en büyük yalanı ise ‘Çok pahalı değildi’ olabilir.

YERİNE GÖRE İHTİYAÇ


SEBAHATTİN ERDOĞAN: Ben yalan sevmiyorum, mutlaka zaman zaman söylemişimdir ama büyük yalanlar değildir. Ama yalan yerine göre önemli konularda ihtiyaç olabilir.

KİM YALAN SÖYLEMEZ Kİ?


NURHAYAT ERTÜRK DEMİRCAN: Herkes söyler, kim söylemez ki? Özellikle karşımızdakinin kalbini kırmamak için yalana başvurabiliyoruz. Yalan bence bir ihtiyaç. Mesela kadınların klasik yalanlarından örnek verecek olursak, ‘En iyisini ben yaparım’ olabilir.

YALAN DA GEREKİYOR


ÖMER GÜLGÜL: Lazım olursa söylerim. Bence hayatımızda yalan olmasa daha iyi olur ama pembe yalanlar da gerekiyor sanki. Klasik bir erkek yalanı ‘Arkadaşlarlaydım’…

BEYAZ YALANLAR OLABİLİR



BÜLENT-HAVVA AVCI: Beyaz yalanlar söyleyebiliriz. Eşime hiç yalan söylemedim zaten söylesem o anlar ve yakalanırım. Erkeklerin klasik yalanı başka bir yere gidip ‘Arkadaşlarlaydım’, kadınların klasik yalanı ise pahalı bir ürünün fiyatını düşük söylemek olabilir.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi