Eskişehir'in 40 yıllık muhtarına Ünlüce'den özel tebrik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in 40 yıllık muhtarına Ünlüce'den özel tebrik
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, uzun yıllardır muhtarlık görevini yürüten ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmayan Gültepe mahalle muhtarı Ali Al’a hizmetlerinden dolayı düzenlenen törende teşekkür plaketi takdim etti.

Sütiş Eskişehir
Türkiye’nin en uzun süre görev yapan muhtarları arasında yer alan Gültepe mahalle muhtarı Ali Al için muhtarlık binasında Gültepe’nin yeni seçilen muhtarı Canan Özkara tarafından bir vefa töreni düzenlendi.

Düzenlenentörene Eskişehir Büyükşehir Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur, emektar muhtar Ali Al, Gültepe mahallesi muhtarı Canan Özkara, muhtarlık azaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Ali Al’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Ünlüce, Eskişehir’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ali Al ise çok duygulandığını ifade ederek Ünlüce’ye teşekkür etti. Ünlüce, yeni seçilen muhtar Canan Özkara’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Tören, çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

1984 yılından beri 40 yıl muhtarlık yapan Ali Al (77) 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmamıştı.
 
Kaynak : ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi