Eskişehir’in hesapları tutacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’in hesapları tutacak
A
a

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Giresunspor sahasında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli:
“Giresunspor önemli ve yarış içerisinde olduğumuz ekiplerden birisiydi. Arada bir puan farkla klasmanda aşağı yukarı aynı yerleri paylaşıyoruz. En azından bu farkın açılmasına müsaade etmedik. Hedefe giderken bazı hesaplar vardır. O hesapların önemli bir kısmı eğer takımınız sizin düşündüğünüz çizgiye gelirse tutar. Eskişehir’in hesapları da tutacak. Önümüzdeki 10 hafta içerisinde şemsiye biraz terse çevrilecektir. Geldiğimiz günden bu yana oynadığımız 4 maçın üçünü ligin güçlü takımlarıyla dışarıda oynadık. Kaybetmemek bizim adımıza önemliydi. 4 haftadır 2 kayıp puanla devam ediyoruz. Bu ligin sizi hedefe götürecek puan ortalaması bellidir. Süper lig ile arasında 0,4 puan farkı vardır. Biz şu anda görüntü olarak bunun altındayız. Önümüzdeki 31 ve 32. haftalarda burasını yakalarız. Bundan hiç şüphem yok. Tablo önümüzde, benim adıma olumsuz düşünen kimse varsa düşünmesin. Tablo bizim için fevkalade iyidir. O hesaplar mutlaka tutacak ve biz düşündüğümüz yerde önümüzdeki yıl olacağız” ifadelerine yer verdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz:
“Göreve geldiğimizden beri Giresunspor takımını çağdaş bir şekilde saha içi ve saha dışında yönetmeye çalışıyoruz. İlk yarı gördüğümüz eksiklikleri devre arasında tamamlayarak ona göre tedbirlerimizi aldık ve çalışmamızı yaptık. Ligin ikinci devresinde hatta ilk devrenin son maçlarında istediğimiz futbolu oynamaya başlamıştık ama özellikle 2. yarıdan beri hem çağdaş futbol ve hedeflerine giden Giresunspor adına her maç sahada her şeyi yaptık. Geçen hafta beklentilerimizin dışında oynamıştık. Bugünde Eskişehir karşısına çıkarken gücünü biliyorduk, tabii ki bizim kendi sahamızda kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyordu. Rakibimizin biraz daha stratejik, beraberlikte yeter anlamında oynadığını düşünüyorum. Kendi takımımıza baktığımızda normal oyunumuzu oynadık. Oyuncularımızı kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Başından sonuna kadar kazanma adına her şeyi yaptılar. Eksikliklerimiz vardı ancak gol vuruşu adına her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızı kutluyorum. Biz bu şekilde mücadele edelim. Bugün beni üzen sadece skor oldu” dedi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 13 Mart 2017 10:20

yapma etme hoca evdeki hesap çarşıya uymaz dedik hala hesap diyosun çalıştıracaksın gol bulacaksın sergen gibi

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi