Eskişehir Medya Buluşması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Medya Buluşması
A
a

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen yıl sonu buluşmasında Eskişehir medyası bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Renkli görüntülere sahne olan gece, gazeteci ve muhabirlerin günlük yaşamlarından kesitlerin sunulduğu bir video ile başladı. Video gösteriminin ardından konuşmalara geçildi. 

Gecede konuşan Çağdaş Gazeteciler Derneği Şube Başkanı Can Hacıoğlu; “Tepebaşında hayat var. Tepebaşı Belediyemiz yaşamın her alanında var. Bu gece bizi bir araya getirdiği için Ahmet abimize teşekkür ediyoruz. Gazeteciler yılmayacak çalışacaklar. Gazeteciliği savunmak Türkiye’de özgürlükleri savunmakla eş anlamlıdır. İnşallah daha güzel günlerde buluşmak üzere.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise; “İzmirli meslektaşlarımla sohbet ettim bu mesleği en güzel yetmişli yıllarda yaptıklarını söylediler. Yetmişli yıllar gerçekten heyecanlı günlerdi. Şu anda diyoruz ki adalet hepimize lazım. Bu günlerde  büyük adaletsizlikler yapılıyor. Ülkemiz bundan sonra inşallah iyi bir yere gelecek biz mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu güzel günü medya buluşmasını düzenlediği için Sayın Tepebaşı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.



Geceye konuk olarak katılan Fox TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt da geceye davet edilmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydederek; “Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Beni çağırdığınız için burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizim habercilik dışında başka bir kaygımız yok. Fox ailesi olarak patronumuzun bize hazırladığı zemini iyi kullanıyoruz. Haber almak bir haktır kimse tarafından verilemez kimse tarafından kısıtlanamaz. Biz halktan yanayız başka türlü habercilik yapamazsınız.” dedi.

Geceye ev sahipliği yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, buluşmaya katılan tüm medya çalışanlara teşekkür ederek; “Hepiniz hoş geldiniz katılımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Yeni yıla daha iyi girelim düşüncesiyle bu geceyi düzenledik ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımıza özgürce bütün düşüncelerini sundukları için teşekkür ediyorum. Bu gün Türkiye benden olan benden olmayan diye ikiye ayrıldı basında öyle. Her şeyde böyle bölünmeyle gidiyor ama nereye kadar gidecek bilemiyoruz. Ben çalışan arkadaşlarıma işlerinin kıymetini bilmelerini tavsiye ediyorum. Birbirimize sahip çıkalım. Ben her zaman sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Tekrar tekrar herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi