Eskişehir takımlarından hangisi Süper’e veda edecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir takımlarından hangisi Süper’e veda edecek?
A
a

Eskişehirli amatör futbolseverlerin yakından takip ettiği Süper Amatör Küme’de, Play-Off oynama şansını elde eden takımlar netlik kazanmıştı. Küme düşecek takımlardan da 3 tanesi belirli olan ligde son takım Şekerspor veya Gençlergücü olacak. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Her biri birbirinden zevkli maçlara sahne olan Süper Amatör Küme’de, Play-Off biletlerini alan takımlar A Grubu’nda Beylikova, Sivrihisar, Osmangazi Üniversitesi ve Sağlıkspor olurken B grubunda ise 2 Eylül, Çiftelerspor, Sümer Alpagut ve Kırka Boraksspor oldu. Öte yandan küme düşmesi garantileşen takımlarda netlik kazandı. Tunaspor, Işıkspor ve Birlikspor lige veda edecekken son takım ise ya Şekerspor ya da Gençlergücü olacak. 

İşleri zor

Süper Amatör Küme’ye veda etmesi beklenen takımlardan olan Gençlergücü ile Şekerspor, bu hafta oldukça zorlu maçlara çıkacak. 7 puan ile 6’ıncı sırada bulunan Şekerspor, Çiftelerspor’a konuk olacakken 10 puan ile 5’inci sırada yer alan Gençlergücü ise Güma İnşaat Alpagut Sümerspor ile kozlarını paylaşacak. Geride kalan haftada Şekerspor’u 2-0 deviren Gençlergücü hem 3 puan öne geçti, hem de ikili averajda üstünlüğü aldı. Kalan haftalarda Şekerspor’un en az 4 puan alıp, Gençlergücü’nün de tüm maçlarını kaybetmesi gerekiyor.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi