Eskişehirli esnafın canı sıkılacak: Alışverişler oradan yapıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli esnafın canı sıkılacak: Alışverişler oradan yapıyor!
A
a

Eskişehirliler alışveriş alışkanlıklarında ikiye bölünmüş durumda. Bazı vatandaşlar internetten alışveriş yapmanın daha kolay ve ucuz olduğunu savunurken, bazıları ise mağazadan alışveriş yapmanın daha güvenilir olduğunu ve ürünü görmeden satın almak istemediklerini söylüyor. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Günümüz teknolojisinin hayatımıza kattığı kolaylıklardan bir diğeri de internet sitelerinden alışveriş yapmak. Bazı vatandaşlar internetten alışveriş yapmanın daha kolay olduğunu ve daha fazla çeşit bulabildiğini dile getirirken, bazı vatandaşlarsa internet alışverişlerinin güvenli olmadığını ifade etti. İşte Eskişehirlilerin alışveriş alışkanlıkları…

DOLANDIRILDIM



PEMBE ÇATALÇAM: Ben daha önce internet üzerinden alışveriş yaptığımda dolandırıldım o yüzden internet bana güvenilir gelmiyor. Bir kıyafet sipariş etmiştim, yırtık geldi ve sonradan iade etmek istediğimde de siteyi kapattıklarını gördüm. O yüzden artık çarşıya gelip alışveriş yapıyorum.

NE ALDIĞIMI GÖRÜYORUM



SONGÜL YILDIRIM: Bana çarşıya gelip alışveriş yapmak daha güvenilir geliyor. En azından ne aldığımı görüyorum, dokunabiliyorum, satıcıyla direkt muhatap oluyorum. İnternet sitelerinde dolandırıcılar olabiliyor, o yüzden tercih etmiyorum.

İNTERNET DAHA KOLAY



NURİYE AKGÖREN: Ben genelde internetten alışveriş yapıyorum çünkü daha kolay geliyor. İstediğim zaman iade de edebiliyorum, kimseyle muhatap olmuyorum. Şu an taksit yatırmaya geldim mesela o bile dert. İnternetten alsam evden çıkmazdım.

İNTERNETTE ÇEŞİT DAHA FAZLA



SELİN ANILIR: Ben genelde internetten alıyorum. Çarşıya gelmek zor geliyor, uğraşmak gerekiyor. İnternette çeşit de daha fazla ve seçerken yorulmuyorum. Ayrıca çok daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.

İNTERNETTE KAMPANYALAR OLUYOR



ALİ İHSAN ÖZKAN: Ben internetten alışveriş yapıyorum. İnternette kampanyalar ve indirimler oluyor o nedenle daha ucuz oluyor ama esnaf giderlerini de ürünlere ekliyor. Bilinçli bir tüketiciyseniz internet daha güvenilir de oluyor.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk 26 2 Mayıs 2024 22:09

Netten dolandirilanlar hikaye anlatmayin Instagram gibi yerlerden alırsan dolandirilirsin tabi güvenilir siteler var ve magzalardan uygun fiyatlar

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi