Eskişehirspor'dan taraftarı şaşırtan karar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan taraftarı şaşırtan karar
A
a

Eskişehirspor yönetimi, beklenmedik bir hamle yaparak kadrosuna deneyimli kaleci Erhan Aslan'ı dahil etti. Teknik heyetin orta saha veya kanat transferi beklentilerine karşın bu tercih büyük bir sürpriz oldu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi sürpriz bir transfer gerçekleştirdi. Teknik heyet orta saha, kanat transferi beklerken Şimşekler, deneyimli kaleci Erhan Aslan’ı kadrosuna kattı. 

Kariyerinde 80 maçı var

Eskişehirspor son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çorluspor’da forma giyen kaleci Erhan Aslan’ı kadrosuna kattı. Kaleci Antrenörü Volkan Çilimli’nin talebiyle alınan 32 yaşındaki file bekçisi, ayrıca Çilimli’nin eski öğrencisi.1992 doğumlu kaleci (32 yaşında) kariyerinde 80 resmi maça çıktı. Erhan Aslan 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve BAL’da çeşitli takımlarda forma giydi. Erhan’ın bir sezonda oynadığı en fazla maç sayısı 17... Bir sezonda maç ortalaması 7 olan bir kaleci.


 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 23 Şubat 2024 20:13

Eskişeihrsporu aş evine çevirdiler.. zaten 4 tane kalecin var 3 tanesi hiç maç oynamamış.. bu ne perhiz ne lahana turşusu?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi