Eskişehirspor için kritik toplantı bitti: İşte flaş kararlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kritik toplantı bitti: İşte flaş kararlar
A
a

Eskişehirspor'un geleceğinin tartışıldığı toplantı sonrası Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Şahbaz ortak basın açıklaması yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un geleceğinin konuşulduğu toplantı sona erdi. Üç belediye başkanının idaresinde gerçekleşen toplantı sonrasında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt açıklamalarda bulundu. 3 saat süren toplantının ardından Kurt, “ Ortak hedefimiz Eskişehirspor’un kurtuluşuydu. Verimli bir toplantı gerçekleşti. Bir üst kurul kurulacak ve çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Eskişehirspor şirketleşecek

Toplantının sona ermesinin ardından konuşan Başkan Kurt, “Sevgili basın mensupları ve değerli Eskişehirliler, bugün 3 belediye başkanımızla gerçekleştirdiğimiz toplantı 3 saat sürdü ve bu 3 saatte pek çok arkadaşımız görüşlerini söyledi. Bu toplantıda temel amacımız Eskişehirspor’un kurutuluşuydu. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Kimse kimseyi suçlamadı ve birlik beraberlik içinde konuşuldu. Önümüzü nasıl açarız temel hedef buydu. Bunun için bir üst kurul kurulmasına karar verildi. Belediye başkanlarımız, eski kulüp başkanlarımız ve mevcut başkanımızla beraber Sayın Vali'ye giderek konuşmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ondan sonra da Eskişehir’deki büyük odaları ziyaret ederek hem Eskişehirspor’un önümüzdeki sezon bir üst lige çıkması hem de şirketleşmesi ve bu şirketleşme ile beraber düzgün bir işletme haline dönüştürülmesi için çalışmalara başlama kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun diyor ve bütün dostlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman 28 Nisan 2024 10:30

şirketlerde sermaye olur,mal varlığı olur, borçlar ve alacaklar olur...bizde sadece borçlar var nasıl olacak bu şirket ?

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi