Eskişehirspor’un golcü futbolcusu liderliğe hazır!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un golcü futbolcusu liderliğe hazır!
A
a

Eskişehirspor, Kaynaşlı Belediyespor'u 2-1 yenerek ligdeki galibiyet serisini sürdürdü. Bu galibiyetle birlikte Eskişehirspor puanını 41'e yükseltti. Eskişehirspor, bu galibiyetle birlikte şampiyonluk yolunda da önemli bir adım atmış oldu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Sergen Şakirler, Kaynaşlı Belediyespor karşısında gol atarak bu sezon gol sayısını 12’ye çıkardı. Maçın ardından ES TV’ye konuşan Sergen, “Bütün maçlarımızı kazandıktan sonra mutlu sona ulaşacağız. Bir olduğumuzda çok güzel oluyoruz” dedi. 

Çok iyi başladık

Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Sergen Şakirler, Kaynaşlı Belediyespor’u da boş geçmedi. 37’nci dakikada Fatih Çakır’ın kullandığı köşe vuruşunda iki defans oyuncusu arasından kafa vuruşu yapan ve skoru 2-0’a getiren golü atan Sergen, galibiyette önemli rol oynadı. ES TV’ye konuşan Sergen, “Çok iyi bir galibiyet. Maça çok iyi bir oyunla başladık. Rakibimize o üstünlüğümüzü, içerde oynadığımızı hissettirdik. Galip geldiğimiz ve böyle bir oyun oynadığımız için mutluyuz” dedi. 

Sincan beraberliğini telafi etttik

“Gol attığım için de mutluyum” diyen Sergen Şakirler, “Bundan sonra önümüze bakacağız. Geçen hafta kötü bir oyunla beraberlikle sonuçlanmıştı maçımız. Ama onu telafi ettik. Bundan sonra hiçbir yere bakmadan sadece önümüze bakacağız. Bütün maçlarımızı kazandıktan sonra mutlu sona ulaşacağız. Bir olduğumuzda çok güzel oluyoruz. Umarım bu birlik beraberlik devam eder” dedi.

Taraftara armağan olsun

Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, Kaynaşlı Belediyespor maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Kartop, “Oyun anlamında üstün taraf bizdik. Galibiyetimiz taraftarımıza armağan olsun” dedi. 

Çok pozisyona girdik

Kaynaşı Belediyespor maçı sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop ES TV’ye konuştu. Kartop, “İlk yarıdaki oyunumuzu maalesef oyunun geneline yayamadık. İkinci devre de çok pozisyona girdik ama atamayınca son dakikalarda sıkıntı yaşadık. Bunu kendi içimizde değerlendireceğiz. Oyun anlamında oyunun başından beri üstün taraf bizdik. Maalesef sonuçlandıramadığımız pozisyonlar son 10 dakika bize kriz olarak döndü. Allah korusun şu maçı 2-2 bitirmiş olsak kimseye bir şey anlatamayız. Bu taraftarımıza galibiyet armağan olsun. Oyunu geliştirmemiz lazım. Toparlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

Şampiyon biz olacağız

Geldiği günden bu yana istikrarını koruyan ve takıma katkılar sunan sol bek Hayrettin Cengiz, Kaynaşlı Belediyespor maçında yine sahanın iyilerindendi. Maçı bir asistle noktalayan Hayrettin, ESTV’ye yaptığı açıklamada, “Geçen haftaki oyundan sonra bu maç bizim için daha da önemliydi. Taraftarımızın karşısına çıktık. Zaten final maçlarını oynuyoruz. Biz sezon başında bu şehre bir söz verdik. O sözü tutmak istiyoruz. Sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz. Yola ‘Şampiyon biz olacağız’ parolasıyla çıktık. O sözümüzü yerine getirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Yine muhteşemdiler. Bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonu Eskişehirspor şampiyon olacak” şeklinde konuştu.

Oynadığım için mutluyum

Eskişehirspor’un deneyimli hücum oyuncusu Hakan Aydemir, Kaynaşlı Belediyespor maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Hakan, “Uzun zamandır oynamıyordum. Oynadığım için çok mutluyum. Takıma bir şeyler verebildiğim için çok mutluyum. Kazandığımız için ayrıca mutluyum. Bu haftaki yaşananlardan daha güçlü çıktık. Kazandık, mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Devamı gelecek

Eskişehirspor’un geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı Emirhan Recep, ilk maçında gol atma başarısı gösterdi. Kaynaşlı maçının ardından ES TV’ye konuşan Emirhan Recep, “Buraya geldiğim için mutluyum. Golüm taraftarlara armağan olsun. İnşallah devamı da gelir. Kendime inanıyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur. Böyle bir camiaya geldiğim için çok mutluyum” dedi.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi