Eskişehirspor zorlu virajda: Gözler 90 dakikada!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor zorlu virajda: Gözler 90 dakikada!
A
a

Eskişehirspor'un heyecan dolu yolculuğu, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta 17. haftada kritik bir mücadeleye sahne olacak. Pazar günü deplasmanda Sincan Belediyespor'un konuğu olacak olan Siyah-Kırmızılı takım, üç puan hedefiyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Taraftarların heyecanla beklediği bu karşılaşma öncesi, Eskişehirspor'un hazırlıkları taraftar tarafından da merakla takip ediliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’un 17’nci haftasında Pazar günü deplasmanda Sincan Belediyespor’un konuğu olacak.Siyah-Kırmızılı takım 3 puan parolasıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Zorlu periyot başlıyor

BAL’da ikinci devreye 3’te 3 ile başlayan Eskişehirspor, hafta sonu zorlu virajda. Bundan sonraki maçların zorluk derecesinin farkında olan takım, Sincan Belediyespor maçına sıkı hazırlanıyor. Teknik Direktör Levent Kartop, 10 final maçlarının kaldığını ve hata yapmak istemediklerini ifade etti.

Taktik ağırlıklı

Dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde öğlen saatlerinde bir araya gelen takım, yaklaşık 90 dakika süren bir antrenman gerçekleştirdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, top çalışması ve taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi. Takım bugün 13.30’da tesislerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Sincan’da eksik var

Pazar günü Eskişehirspor’u konuk edecek olan Sincan Belediyespor’da önemli bir eksik var. Bu sezon tüm maçlarda oynayan orta saha Oğuzcan Genç, geçtiğimiz hafta Alaplı Belediyespor maçında kırmızı kart görmüştü. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Eskişehirspor’a karşı forma giyemeyecek.

PUAN DURUMU

17. HAFTA PROGRAMI

25 Şubat Pazar

14.00   Sincan Bld-Eskişehirspor

14.00   Yunusemrespor-1926 Polatlı

14.00   Demirspor-Çilimli Bld

14.00   Gölbaşı Bld-Kırşehir Gençlik

14.00   Kaynaşlı Bld-Alaplı Bld

14.00   Kozlu Bld-Geredespor

14.00   Karadeniz Ereğli-Ankara TKİ

Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi