Ahmet Ataç 15 02 2024

ESKOD ÇATI ADAY İSTİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
A
a

Başkan adayı olacakları konuşulan isimlerle görüşmeler yapan Eskişehirspor’u Koruma Derneği görüşmelerin ayrıntılarını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Adayların, destek verilmemesi halinde başkanlık için isteksiz olduklarını belirten ESKOD, çatı aday altında oluşum olması gerektiğinin altını çizdi.

Adaylarla görüşme yaptık
Yapılan yazılı açıklamada, “Olası başkan adayları görüşmeler yaptık. Tüm adaylar Eskişehirspor’un sahipsiz bırakılamayacağını lakin bu finansman yapısıyla çok güçlü bir yönetim kurulamasa başarının gelmeyeceğini açıkça ifade etmiş, ayrıca yönetime siyasi güç, destek verilmemesi halinde ortaya çıkma konusunda kararsız veya isteksiz oldukları net olarak anlaşılmıştır.”

Valimizle görüşeceğiz
“ESKOD olarak görüşülen kişilerin tamamına egoların kenara bırakıldığı, mali vecibelerin eşit dağıtılacağı, herkes tarafından kabul gören bir çatı aday altındaki oluşuma destekleri ve katılımları sorulmuş ve olumlu cevap alınmıştır. Bizler son olarak valimizle yapacağımız görüşmede kendilerine durumu arz ederek çatı aday konusundaki çözüm önerilerini ve sonraki gelişmeleri sizlerle birlikte takip edeceğiz.”

Amacımız belli 
“Bu süreçte seçim zamanları ortaya çıkan bazı site ve hesaplar tarafından yaratılmak istenen ESKOD’un yönetime girme hesapları gibi mesnetsiz açıklamaları da kamuoyunun taktirine bırakıyor ve duymayanlar için bir kez daha söylüyoruz. Amacımız sadece şehrin, tüm dinamiklerini harekete geçirebilmek ve bir gerçeği göstermektir.”
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi