ESKOD'dan Alpay Özalan açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESKOD'dan Alpay Özalan açıklaması
A
a

Eskişehirspor'u Koruma Derneği (ESKOD), Teknik Direktör Alpay Özalan'ın referandumda 'evet' diyeceği ile ilgili paylaştığı video hakkında açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
İşte ESKOD'un o açıklaması:
“Teknik direktörümüz sn Alpay Özalan tarafından yayınlanan ve gündem oluşturan video ile ilgili Eskod olarak bir kaç saptama ve yorum yapma ihtiyacı hissediyoruz
Öncelikle her bireyin tercihine saygılı olmanın erdeminin bilincinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.
Bizler herzaman Eskişehirsporumuzun siyaset üstü olduğunu savunuyor ve parti ayırımı yapılmaksızın şehrin seçilmişleri ve atanmışlarının kulübe desteğinin zorunluğu olduğunu her defasında söylüyoruz.
Yine konumu gereği görev başındaki idari, teknik vs kulüp personelinin söylemlerinde taraftarı ayrıştırması muhtemel davranışlardan uzak durması ve en önemli görevlerinin verdiği mesajlarla birleştirici olması gerektiğinin farkında olmasını bekliyoruz.
Bu nedenledirki
Sn hocamızın ilgilendiğimiz Tercihlerinin sadece kadronun teknik ve taktik varyasyonları,kondisyonu,mac kazanma becerisi ve şampiyonluk yolunda atacağı adımlar olduğunun bilinmesini isteriz.
Son olarak büyük taraftarımıza diyoruzki; 
Bu diriliş sezonunda, şampiyonluğa yürürken tribünlerde tartışacağımız tercihlerimizin bize en çok yakışan forma siyah kırmızı çubuklumu?tek renkmi? Hangi beste hangi anda söylenecek gibi saf ve temiz örnekler olacağına inanıyor saygılarımızı sunuyoruz Sadece ESKİŞEHİRSPOR "
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi