Esnafın sorunu hepimizin sorunu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Esnafın sorunu hepimizin sorunu
A
a

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen’e iade-i ziyarette bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’deki görevine başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Birsen’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Vali Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada 15 Temmuz tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin Türk milletini çok derinden yaraladığını söyledi. Bu hain darbe girişimine Türk halkının çok büyük bir tepki verdiğini dile getiren Vali Çelik, “Bu darbe girişimine, milletimiz ve Eskişehir’de yaşayan vatandaşlarımız çok büyük bir tepki vermiştir. Milletimizin vermiş olduğu bu haklı tepkiye esnaflarımızdan da çok büyük destek gelmiştir. Hem iade-i ziyaret yapmak, hem de esnaflarımıza verdikleri tepkiye teşekkür etmek için buradayız” dedi.

Esnaf ve Sanatkârların hem ülkemiz hem de ilimiz için büyük bir önem arz ettiğini söyleyen Vali Çelik, “Dolayısıyla esnaflarımızın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Biz, her birimizin sorununu kendi sorunumuz gibi üzerimize alıp bu doğrultuda hareket etmek zorundayız. Güzel günlerde olduğu gibi sıkıntılı günlerde de birbirimize destek olmak durumundayız. Bundan sonra da birbirimizi kırmadan empati kurarak, her bir ferdimiz bir diğerinin yerine kendisini koyarak inşallah ülkemizle ilgili güzel projeler yapma ve üretme konusu içerisinde olacağız” diye konuştu. Vali Çelik, göstermiş olduğu misafirperverlik için Başkan Birsen’e teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Birsen de, Vali Çelik’in daha önce de Eskişehir’de görev yaptığını hatırlattı. Eskişehir’deki esnaf ve sanatkarlarla birlikte, kentin daha çok gelişmesi için projeler ürettiklerini aktaran Başkan Birsen, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda Vali Çelik, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası içerisindeki “Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler” adlı fotoğraf sergisini gezdi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi