ETO Başkanı'ndan 'Nefes Kredisi' açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ETO Başkanı'ndan 'Nefes Kredisi' açıklaması
A
a

Eskişehir Ticaret Odası’nın kendi öz kaynaklarını da seferber ederek üyelerinin kullanımına sunduğu 54 milyon liralık kredi hacminden sadece 7 milyon lira kredi limiti kaldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Odası’nın üyeleri için özkaynaklarını seferber ederek sağladığı 54 milyon lira hacimli TOBB Nefes Kredisi’nin toplam kullanım rakamı 47 milyon liraya ulaştı. Buna göre ETO üyelerinin kullanımı için Ziraat Bankası’nda 3 milyon Lira, Denizbank’ta ise 4 Milyon Lira kredi limiti kaldı. 100 Bin Lira üst limitli ve yıllık % 9.90 faiz oranlı kredi kullanabilmek için başvurular 12 Aralık 2016 tarihinde başlamıştı.

Güler: “Üyelerimiz bir nebze nefes aldı”

Kredi imkanı hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, Ziraat Bankası ve Denizbank’ta TOBB Nefes Kredisi için toplam 54 milyon lira hacim yarattıklarını vurguladı. Henüz bir ay bile olmadan tüccar ve sanayicilerin 47 milyon lira kredi kullandıklarını belirten ETO Başkanı Metin Güler, piyasa koşullarına göre daha cazip olan TOBB Nefes Kredisi sayesinde üyelerin bir nebze de olsa nefes alabildiğini kaydetti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi