Ey benim Saadet Partili kardeşlerim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ey benim Saadet Partili kardeşlerim
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referanduma saatler kala Ümraniye'de halka seslendi.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandumda evet oyu verecekleri denize dökmekle tehdit eden CHP'li Hüsnü Bozkurt'u ziyaret eden Saadet Partili hanımları tepki gösterdi.
Erdoğan, "Ey benim Saadet Partili kardeşlerim, siz bu hale düşecek miydiniz? Görüyorsunuz nerelerden nerelere... Temenni ederim ki bugün onlar için ayrı bir muhasebe günü olur. " dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum turuna çıktığı İstanbul'un Ümraniye ilçesinde halkla buluştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkarn satır başları:

ÜMRANİYE HATIRASI
"Bir Ümraniye hatırası anlatıyorum. Burada çöplük patladı. 39 vatandaşımız hayatını kaybetti. Zira CHP belediyesinin olduğu yerde bu kirli zihniyet vardı. Başarısız zihniyet vardı. Bu patlamanın olduğu alanda şimdi spor tesisleri var.
Artık adı 15 Temmuz Şehitler Meydanı olan Ümraniye altındaki otoparkı ile güzel bir eser olacak. Metro hattının da devreye girmesiyle de ilçemizin cazibesi daha da artacak. Bilir misin bu metro hatlarına büyükşehir belediyesinde CHP'nin meclis üyeleri bugün olduğu gibi hayır demişlerdi.

ÜMRANİYE'DE 2B SORUNU ÇÖZÜLDÜ İMARI YIL SONUNDA BİTİYOR
Uluslararası Finas Merkezi'ne ev sahipliği yapan Ümraniye eski günlerini geride bırakarak yeni bir geleceğe hızla ilerliyor. 2B kapsamındaki bölgelerin tapu meselesi de çözüldü. Şimdi imar planları yapılıyor. İnşallah bu sene bitiyor. Artık vatandaşlarımız arsalarına evlerini yapabilecekler.

YA SİLAHLARI GÖMECEKLER YA DA KENDİLERİ GÖMÜLECEKLER
Çukurları açtılar mı? Hendekleri açtılar mı? Şimdi bu teröristleri açtıkları o hendeklere gömüyoruz. Yirmi ayda yaklaşık 11 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Daha gideceğiz. Ya silahlarını gömecekler ya kendileri gömülecekler ya da bu ülkeyi terk edip gidecekler.

DAHA MİLLETİMİZE EDİLECEK ÇOK HİZMETLERİMİZ VAR
Hamdolsun çok yollar aştık, çok daha yollar aşacağız. Bizim daha çok çarkları döndürülecek, ocakları ateşlenecek, bacası tüttürülecek fabrikalarımız var. Bizim daha tabelası asılacak, kepengi açılacak, tezgahları kurulacak çok dükkanımız var. Bizim işlenecek çok toprağımız var. Ekilecek çok bahçemiz var, dikilecek çok ağacımız var. Bizim daha kileri doldurulacak çok garibimiz, çok gurebamız, başı okşanacak çok yetimimiz var. Velhasıl bizim daha milletimize edilecek çok hizmetimiz var.

CHP'Lİ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI
Muhalefet nerede? Muhalefet meydanlarda yok, onlar kahvelerde. Hele hele bir de maskeli teröristlerini kahvelere gönderiyorlar, arkadan kendileri gidiyorlar. Okmeydanı'nda, benim eski semtimde yaptılar. Sağ olsun İstanbul Emniyeti bunları yakaladı. Üç tanesi yakalanmıştı, dördüncü ne oldu bilmiyorum, teröristler. Meğerse daha sonra bir tanesi bunların Cumhuriyet Halk Partisinin mensubu olduğu ortaya çıkıyor. Bunlar iç içe ya, bunlar iç içe çalışıyor.

EY SAADET PARTİLİLER BU HALE DÜŞECEK MİYDİNİZ?
Bu adamı, bu milletin evlatlarını denize dökeceğini söyleyen adamı, ne yazık ki Saadet Partisi'ne mensup kadınlar gidip ziyaret ediyor. Ey benim Saadet Partili kardeşlerim, siz bu hale düşecek miydiniz? Görüyorsunuz nerelerden nerelere... Temenni ederim ki bugün onlar için ayrı bir muhasebe günü olur. Bu muhasebe neticesinde yarınla ilgili kararlarını ona göre gözden geçirirler.

BATI ÇILDIRSIN KUDURSUN
Yarın hep birlikte öyle bir reform yapalım ki yarın akşam Batı çıldırsın, kudursun. Teröristler çıldırsın, kudursun. Ama bu milletin asil evlatları yarın akşam, hep beraber bir bayram yapsın. Gönlümde bu bayramı şu anda hissediyorum.

2019'A ÇIKACAĞIMIZIN GARANTİSİ VAR MI?
Ülkeye hizmet edenlerin ayaklarına, geçmişte olduğu gibi prangalar vurulmasın diye yönetim sistemi değişikliğini istiyoruz. Bu sistemi, şahsımız için getirmeye çalışmıyoruz. Bizim 16 Nisan'a çıkacağımızın garantisi var mı? 2019'a çıkacağımızın garantisi var mı?
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi