FETÖ/PDY operasyonunda 150 gözaltı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç FETÖ/PDY operasyonunda 150 gözaltı
A
a

Son dakika operasyon haberleri gelmeye devam ediyor. Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında son dakika Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü ve tüm fakülte binalarında polis arama başlattı. İşte son dakika haberleri ile ilgili ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
SON DAKİKA: Antalya’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) aralarında akademik ve idari personelin bulunduğu 150 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri Akdeniz Üniversitesi’ne operasyon düzenledi. Ekipler eş zamanlı operasyonlarla aralarında akademik ve idari personelin bulunduğu 150 kişiyi gözaltına alındı.

Son dakika haberleri: 14 sağlık ÇALIŞANININ İŞİNE SON VERİLMİŞTİ

Soruşturma kapsamında dün AÜ Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nihat Kanbur, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından meslekten ihraç edilmişti. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nihat Kanbur, derslerde FETÖ/PDY propagandası yaptığı ve öğrencileri isyana teşvik ettiği şikayeti üzerine 15 Nisan’da ’terör örgütü üyesi olmak ve propagandasını yapmak’ suçlamasıyla tutuklanmıştı. Ayrıca AÜ Hastanesi’nde görevli hemşire ve anestezi uzmanlarının da aralarında bulunduğu 14 sağlık çalışanının da dün işine son verilmişti.
Kaynak : Milliyet
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi