Fevkalade iyi bir çizgideyiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fevkalade iyi bir çizgideyiz
A
a

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaptığı açıklamalarda; “Şehri ve takımı görüyorum. Fevkalade iyi bir çizgideyiz. Bu çizgi lig sonuna kadar devam edecek” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Devam edecek”
Deneyimli hoca açıklamalarına “Çok uzun boylu konuşma yapmayacağım” diyerek  başladı. “Çünkü durumumuz o kadar açık o kadar netki başla ilaveler yapmak pek doğru olmaz. Evimize döndük. Göztepe maçından sonra Milli maç arası ve Bandırma maçı… Şehirde bütün gün dolaşıyorum. Takımımla çalışıyorum. Futbolcularımı görüyorum. Fevkalade iyi bir çizgideyiz. Bu çizgi lig sonuna kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.
 
“Taraftarla buluşacağız”
Tribün desteğinin önemini vurgulayan deneyimli hoca, “Tribünleri Göztepe maçındaki gibi görmek istiyoruz. Takım, taraftarın ne istediğini biliyor. Çaba sarf ediyoruz. Her hafta her takımın yaşadığı sorunları bizler de yaşıyoruz. Kart cezalılar oluyor, sakatlar oluyor…Ama bütün bunlar bizi yolumuzdan çevirmiyor. Harika bir hafta sonu, cumartesi akşamı taraftarla buluşup bu haftaki görevimizi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.
 
“Bizim işimiz kazanmak”
“Görevimizin ne olduğunu biliyoruz” diyen Denizli, “Önümüzdeki 8 haftanın önemini biliyoruz. Bizim işimiz kendi takımımız” dedi. Denizli, fikstür avantajı üzerine, “Türkiye’de futbolla ilgili bir takım palavra tabirler vardır. Fikstür avantajı da bu palavralardan biridir. Sen iyi isen fikstür içerde olmuş dışarda olmuş pek de önemli değil. Masa üstünde maç kazanamazsın, çimin üzerinde kazanırsın. Avantaj söz konusu değil” dedi.
 
“Renkli bir safhaya girdik”
Puan hesaplarını iyi yapan  kurt hoca, bir gazetecinin “32’nci haftada lig şekillenir demiştiniz, aynı görüşte misiniz?” Sorusu üzerine, “Puan hesabının içindeyiz. İçinde kalacağız. Bu hesap asgari 10 takımı kapsayan bir hesaptı. Bazı maçlar varki sonucu ne olursa olsun kazançtır, sonucu ne olursa olsun kayıptır… Çok renkli bir safhaya girdik. Biz buna hazırız. 32’nci hafta lig şekillenir” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi