Final gibi karşılaşma

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Final gibi karşılaşma
A
a

Şampiyonluk yolunda rakiplerini devirmeye devam eden   Nesine.com Eskişehir Basket, Türkiye Basketbol Ligi’ndeki 22. Hafta karşılaşmasında bugün İzmir temsilcisi PETKİM’e konuk oluyor. Karşılaşma 16.30’da başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Devler tempoyu yükseltti
Ligin 22. Haftasına başlarken 39 puanla Sakarya Belediyesi ile zirveyi paylaşan Nesine.com Eskişehir Basket, art arda 4 maçını da kazandı.  Başarılı    temsilcimiz bugün karşılaşacağı güçlü rakibi PETKİM’i de yenerek bu seriyi   seriyi 5’e çıkarmak istiyor. Tempoyu ligin sonuna yaklaştıkça   yükselten Nesine.com Eskişehir Basket, 21 hafta karşılaşmasında Mamak Belediyespor’u evinde oynadığı karşılaşmada rahat bir oyundan sonra 97-79 yenerek taraftarını mutlu etmişti.

Rakip oldukça formda  
Potanın Şimşekleri’nin bugünkü rakibi İzmir temsilcisi PETKİM, ligin en güçlü takımları arasında yer alıyor.   Geçtiğimiz hafta yine ligin önemli ekiplerinden Düzce Belediyesi’ne konuk olan PETKİM, deplasmanda oynadığı bu karşılaşmayı 64-77 kazandı. Ligin 11 haftasında Gelişim Koleji’ne yenildikten sonra yenilgi yüzü görmeyen İzmir temsilcisi 10 haftalık bir galibiyet serisi yakalayarak olağan üstü bir performans gösterdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi