Futbola renk katan bir kulüp

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Futbola renk katan bir kulüp
A
a

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Eskişehirspor, futbola renk ve değer katan bir kulüp. Sloganı ve futboluyla herkesin hafızasında olan bir kulüp." dedi.

Sütiş Eskişehir

Bakan Ağbal, Eskişehirspor Kulübünü ziyaret etti. Burada kulüp başkanı Halil Ünal tarafından karşılanan Ağbal, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor Kulübünün Türk futbol tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'un en kısa zamanda hak ettiği Süper Lig'e çıkmasını istediğini ifade eden Ağbal, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor, futbola renk ve değer katan bir kulüp. Sloganı ve futboluyla herkesin hafızasında olan bir kulüp. Bu bir nöbet, siz de yönetim kurulu olarak bu nöbeti devralmışsınız. Kulübü daha ilerilere taşıma noktasında güzel gayretler sarf ediyorsunuz. Biz de bu konuda elimizden geldiğince sizleri her zaman destekleriz. Eski Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan'ı rahmetle anmam lazım. Kendisi Eskişehir milletvekili, Maliye Bakanı olduğu dönemde ben de kendisiyle birlikte çalışıyordum. O dönemde Eskişehirspor'a verdiği değere şahitlik ettim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. O dönemde gerçekten Eskişehirspor'un, Eskişehir için ne kadar önemli olduğunu gören ve bilen bir insandı. İnşallah Eskişehirimiz, Eskişehir insanımız ve kulübümüz hep beraber burada sporun gelişmesi için Eskişehir'e değer katması için daha güzel işler yapar."



 

Ünal ise Bakan Ağbal'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Ünal, Bakan Ağbal'a Eskişehirspor forması hediye etti. 

Bu arada Ağbal, İstanbul'da aralık ayında gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Uğur Ürker'in Batıkent Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti, taziyelerini sundu. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi