Görenleri şaşkına çeviriyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Görenleri şaşkına çeviriyor!
A
a

Afyonkarahisar’da çok sayıda kentin yol ayrımının geçtiği kavşakta bulunan trafik sinyalizasyon direğinin yerine tam monte edilmeden adeta emanet durması güvenlik açısından büyük risk oluşturuyor.

Sütiş Eskişehir
İzmir, Uşak, Denizli, Kütahya ve Antalya’nın yol ayrımının olduğu kavşaktaki trafik sinyalizasyon direği görenlere hayrete düşürüyor. Direğin tam monte edilmeden emanet bir şekilde durmasına vatandaşlar tepki gösterdiler. Direğin bağlı olduğu beton bloğun zemine sabitlenmeden dışarıda durduğu ve elektrik kablolarında ulaşılabilecek şekilde gömülü değil dışarıda olduğu gözlendi. Her gün binlerce aracın geçtiği kavşakta yer alan direğin uzun süredir o şekilde olduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar Belediyesi sorumluluğunda

Konu ile ilgili bilgisine başvurulan Karayolları Afyonkarahisar 31. Şube Şefi Yalçın Özgür, direğin bölgede gerçekleştirilen köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle yerinden sökülmüş olabileceğini kaydederek, direğin geçici bir zaman için o halde olduğunu ifade etti. Bölgedeki bütün trafik ışıklarının değişeceğini de belirten Özgür ayrıca trafik sinyalizasyon sisteminin Afyonkarahisar Belediyesi sorumluluğunda olduğunu da dile getirdi.

Bütün trafik sinyalizasyon sitemleri yenilecek

Afyonkarahisar Belediyesi yetkilileri ise, bölgede yer alan bütün trafik sinyalizasyon sitemlerinin yakın zamanda yenileceğini belirttiler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi